Бъдещето на Гранит Джака в Арсенал е доста несигурно. Според

...
Бъдещето на Гранит Джака в Арсенал е доста несигурно. Според
Коментари Харесай

Бъдещето на Гранит Джака в Арсенал е доста несигурно

Бъдещето на Гранит Джака в Арсенал е много нестабилно. Според информация на " Дейли Мейл " на " Емиратс " са склонни да изслушат предложения за халфа през лятото.

Джака е основна фигура в халфовата линия на Арсенал през този сезон, като е изиграл 42 мача във всички шампионати, в които има 7 гола и 5 асистенции. Договорът му обаче изтича след година и точно поради това шефовете считат, че през лятото ще е добър миг да го продадат, до момента в който още могат да вземат добра сума за него. Индикация за това е, че двете страни към момента не са почнали диалози за удължение на договора на швейцареца.
 Дайте своите прогнози за дербито сред Ливърпул и Тотнъм в Carlsberg “Домът на почитателите ” Дайте своите прогнози за дербито сред Ливърпул и Тотнъм в Carlsberg “Домът на почитателите ”
Интерес към 30-годишния футболист не липсва. Той е мечтан от Рома и Интер, които наблюдават от близко обстановката към него и са подготвени да насочат предложения, в случай че той бъде пуснат на пазара. Смята се, че Арсенал ще се раздели с халфа, в случай че получи предложение сред 25 и 30 милиона евро.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР