Бъдещето на Гарет Бейл ще бъде една от най-дискутираните теми

...
Бъдещето на Гарет Бейл ще бъде една от най-дискутираните теми
Коментари Харесай

Реал постави цена на Бейл, Юнайтед му предлага по 650 хиляди седмично

Бъдещето на Гарет Бейл ще бъде една от най-дискутираните тематики с отварянето на летния трансферен прозорец. Представянето на уелсеца във финала в Шампионската лига, последвано от директния негов коментар по отношение на статута му в клуба, сложиха стремително начало на спекулациите. Веднага се заприказва, че Жозе Моуриньо ще направи нов опит да притегли Бейл на " Олд Трафорд ". Според " Мирър " от " Сантиаго Бернабеу " няма да стопират 29-годишното крило и към този момент са му сложили цена. Изданието твърди, че от Реал Мадрид желаят за Бейл двойно повече, в сравнение с дадоха за него преди време. През 2013 година " белите " заплатиха за тогавашната звезда на Тотнъм 89 милиона паунда.

" Сън " пък твърди, че договорката за Бейл може да доближи 200 милиона лири.

Самата оферта за играча също е умопомрачителна. Според информациите в Англия " алените дяволи " са предложили на героя от финала в Киев по 650 000 паунда на седмица.

В идващите две седмици сътрудникът на играча Джонатан Барнет ще се срещне с президента на Реал Флорентино Перес, с цел да обсъдят двете страни бъдещето на Бейл.
Man Utd are reportedly prepared to pay an enormous sum to get Gareth Bale to the club.

Gossiphttps://t.co/Mix31tZOqX pic.twitter.com/Qdt93Dudmt
— BBC Sport (@BBCSport) May 28, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР