Бъдещето на Европа е тясно свързано с бъдещето на Украйна.

...
Бъдещето на Европа е тясно свързано с бъдещето на Украйна.
Коментари Харесай

Председателят на ЕП: Бъдещето на Европа е тясно свързано с това на Украйна


Бъдещето на Европа е тясно обвързвано с бъдещето на Украйна. Заплахата е действителна, а цената на неуспеха – немислима. Това съобщи ръководителят на Европейския парламент (ЕП) Роберта Мецола  Роберта Мецола Роберта Мецола е роден на 18 януари 1979 година, в Сейнт Джулианс, Малта. Тя е третата жена, която насочи обръщение към участниците в Конференцията за бъдещето на Европа по време на заключителното събитие в Страсбург, на което бяха показани резултатите от работата на форума. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5123
" Бъдещето на Европа към момента не е написано. Нашият роман зависи от всички нас ", означи Мецола пред присъстващите на форума в постройката на Европейския парламент.  

Този спор закупи нова действителност на 24 февруари, когато президентът Путин заповяда на армиите си да атакуван Украйна – акт на средновековна експанзия, уточни още тя. Според Роберта Мецола  Роберта Мецола Роберта Мецола е роден на 18 януари 1979 година, в Сейнт Джулианс, Малта. Тя е третата жена светът е станал по-опасно място, а европейските страни, обединили се в съюз, би трябвало дружно да отговорят на новите провокации. 

" В този миг войната в Украйна продължава. Милиони избягаха и ще продължат да бягат. Украинците гледат към Европа и чакат от нея поддръжка, означи още председателката на Екологичен потенциал. Тя увери, че европейските институции ще продължат да работят за по-силна, свободна и демократична Европа. Може би не е съвършена, само че Европа е бастион на демократичната народна власт, независимост и сигурност ", сподели още Роберта Мецола  Роберта Мецола Роберта Мецола е роден на 18 януари 1979 година, в Сейнт Джулианс, Малта. Тя е третата жена. 

По думите й институциите, към които жителите на съюза насочиха съответни рекомендации в границите на Конференцията за Европа, би трябвало да стартират да работят по тях допустимо най-бързо. Има въпроси, които не могат да чакат. Това важи в най-голяма степен за защитата. Имаме потребност от нова политика. Това важи и за енергетиката, тъй като продължаваме да сме подвластни от автократи, счита председателката на Европейския парламент. Европа би трябвало да бъде водач, тъй като, в случай че не сме ние, ще бъде някой различен, сподели още Мецола. 

Докладът за крайния резултат от Конференцията за бъдещето на Европа бе показан на представители на институциите на Европейски Съюз по време на заключително събитие днес в Страсбург. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР