Бъдещето на Ернесто Валверде в Барселона до голяма степен стана

...
Бъдещето на Ернесто Валверде в Барселона до голяма степен стана
Коментари Харесай

Босът на Барса бетонира Валверде

Бъдещето на Ернесто Валверде в Барселона значително стана ясно след изявление на президента на “лос кулес” Джосеп Мария Бартомеу. “Лъжа е, че си потегля. Много сме удовлетворени от него. Никой не се съмнява във Валверде даже и след мача в Рим. Дубълът ще оформи един прелестен сезон, въпреки и не перфектен”, съобщи огромният началник на “Камп Ноу” в изявление за El Larguero.

“Напускането на Неймар беше удар за нас. С неговия трансфер обаче тимът играе по-задружно. Харесва ни по какъв начин мисли Валверде и по какъв начин работи. Интелигентен е, управлява феноменално съблекалнята и чете добре мачовете”, довери той.

Запитан за вероятно привличане на Антоан Гризман, Бартомеу отговори дипломатично: “Уважаваме всички клубове, както желаеме и нас да ни почитат. Той е измежду положителните футболисти на Атлетико. Харесват ми положителните футболисти”. Относно това дали Реал Мадрид ще направи шампионски шпалир на Барселона, президентът сподели: “Ако няма шпалир, няма шпалир. Правено е преди. Ние желаеме да спечелим купата допустимо най-рано”. Примера дивисион 35 кръг, неделя 29 април  Депортиво Ла Коруня 21:45предстои  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР