Бъдещето на Джуд Белингам става все по-несигурно, след като Ливърпул

...
Бъдещето на Джуд Белингам става все по-несигурно, след като Ливърпул
Коментари Харесай

Сблъсък в тежка категория за Белингам: Реал Мадрид vs. Манчестър Сити

Бъдещето на Джуд Белингам става все по-несигурно, откакто Ливърпул се оттеrли от конкуренцията поради желаната от Борусия Дортмунд цена в размер на 130 милиона паунда. Според The Telegraph, Манчестър Юнайтед също е навън от битката, което значи, че Манчестър Сити и Реал Мадрид имат най-големи шансове, а Челси също има своите мераци.

„ Червените дяволи “ също остават мощно заинтригувани от привличането на 19-годишния полузащитник, само че договорката ще бъде сложна по финансови аргументи. Следователно, в случай че той напусне Борусия Дортмунд в края на този сезон, по-вероятно е да бъде в Сити или Реал.

Ливърпул се отдръпна от конкуренцията във вторник вечерта и ще се концентрира върху други цели, защото желае да укрепи всяка линия на състава. Съобщава се, че мениджърът Юрген Клоп поддържа изцяло решението да не се купува повече Белингам. Смята се, че от „ Анфийлд “ ще желаят да привлекат двама или трима нови полузащитнициразходи по договорката.

The race to sign Jude Bellingham this summer now appears to have turned into a straight shoot-out between Manchester City and Real Madrid

✍️
— Telegraph Football (@TeleFootball)
Френският първенец Пари Сен Жермен също няма да взе участие в наддаването, тъй като е изправен пред строги ограничавания поради финансовия феърплей. Техният приоритет е да решат бъдещето на Лионел Меси, който може да напусне това лято. От „ парк де Пренс “ би трябвало да решат дали да продадат Неймар, защото желаят да изградят млад тим, основан към Килиан Мбапе.

Челси може също да бъде неочакван кандидат, само че финансовата част също може да бъде проблем поради големите разходи, които направиха в последните два трансферни прозореца.

Остава опцията той да остане в Дортмунд за още един сезон, само че и Сити, и Реал се пробват да сключат договорка още в този момент. Telegraph разкри предишния месец, че желаната цена за Белингам евентуално ще стартира от към 125 милиона евро, само че това сигурно няма да смути Сити.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР