Бъдещето на България е в екопроизводството, доброто обслужване и добрата

...
Бъдещето на България е в екопроизводството, доброто обслужване и добрата
Коментари Харесай

Илияна Йотова:На дневен ред е темата за транспорт за отдалечените села и региони

Бъдещето на България е в екопроизводството, положителното обслужване и положителната инфраструктура. Това съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова в село Делчево, където беше посетител на обичайния празник на виното. Там тя ритуално заряза лозята и раздаде грамоти на най-хубавите винопроизводители

Делчево, Гоце Делчев

Според Йотова, в навечерието на образуване на идната финансова рамка би трябвало да бъдат обезпечени целеви средства за подкрепяне на по-отдалечените и по-слабо развитите райони. Тогава, съгласно вицепрезидентът, ще има развиване на туризма и инфраструктурата, и хората няма да бягат към огромните градове. Трябва да бъде основан специфичен проект Маршал, тъй като проблемите са доста и всеки един от тях чака решение.
Илияна Йотова – вицепрезидент: Днес на дневен ред е тематиката за превоз за отдалечените села и райони. След като в един Перник може да има такива проблеми, който е на 20 км от София, какво остава за другата страна. Когато хората са откъснати няма по какъв начин да се вършат планове. След това ще пристигна ред на лечебните заведения. Добре е, че тук има развита, общинска болница, на относително малко разстояние. Но, за жалост, това не е по този начин в доста села в България. След това ще пристигна въпроса с аптеките. Няма от къде да си купят медикаменти. Затова би трябвало целенасочена политика. Тя не може да бъде общата национална политика. Тя би трябвало да бъде целева.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР