„Бъдещето е пълно с предизвикателства, рискове и промени. Hellenic Petroleum

...
„Бъдещето е пълно с предизвикателства, рискове и промени. Hellenic Petroleum
Коментари Харесай

ЕКО се прицели в 100 бензиностанции

„ Бъдещето е цялостно с провокации, опасности и промени. Hellenic Petroleum е изключителнo мощна и фокусирана корпорация и може да сте уверени, че няма да пропуснем нито една препоръчана опция “. Това съобщи основният изпълнителен шеф на Hellenic Petroleum Group Григорис Стергюлис. Той оцени извънредно високо работата на българския екип и изрази своите възторженостти към постигнатите резултати. „ Единственият път както пред Hellenic Petroleum, по този начин и пред ЕКО България, е безкомпромисното качество на артикули и услуги и реализацията на положителни практики в една от най-динамичните стопански сфери “, добави още Стергюлис.

„ Нашата цел е да станем още по-добри на българския пазар с помощта на надеждно даване на висококачествени артикули и услуги, както и на безвредни условия на труд, отговорност и почитание към околната среда “, сподели още изпълнителният шеф Алексиос Атанасопулос.

„ Не ни е боязън от бъдещето, дори в противен случай, към този момент имаме ясна тактика за усъвършенстване на бизнеса и вярно нареждане на целите на компанията “, удостовери и Роберто Караханас - управител „ Международни и вътрешни пазари “ в Hellenic Petroleum Group.

Той уточни, че значимото е, че ЕКО е номер 1 в сърцата ни.

Изцяло реновираните обекти на компанията у нас към този момент са 5, а с 86-те станции на територията на цяла България и приходите от над 400 млн. евро, българският пазар се подрежда на челна позиция измежду дъщерните компании на Hellenic Petroleum на Балканите.

Целта на компанията е да има 100 бензиностанции в България.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР