Бъдещето е непредвидимо. Колкото и пророци да са се опитвали

...
Бъдещето е непредвидимо. Колкото и пророци да са се опитвали
Коментари Харесай

Ванга: Човешки експерименти ще доведат до смъртта на хиляди


Бъдещето е непредвидимо. Колкото и пророци да са се опитвали да го предскажат, много неща не са се сбъднали. И може би е за положително. Въпреки това всяко предписание си има изключения. Може би се досетихте, че личността, която предсказваше много тъкмо всичко, се споделяше баба Ванга.

Баба Ванга планува за 2023 година голям брой естествени бедствия, които ще сполетят човечеството, както и вероятни войни. Да се надяваме, че мрачните предсказания на българската пророчица няма да се сбъднат…


Голяма страна ще стартира да изследва и тества биологични оръжия върху хора. Пророчицата твърди, че през 2023 година лекарите ще проведат човешки опити, които ще доведат до гибелта на стотици, даже хиляди. Хората ще бъдат инжектирани с вируси, които

ще причинят разнообразни заболявания
През 2023 година ще настъпи слънчева стихия, наречена „ слънчево цунами “, каквато светът не е виждал в никакъв случай. Тази стихия съществено ще засегне магнитното поле на Земята, ще унищожи информационните спътници и ще има невъобразими резултати върху хората.

Планетата Земя ще премине в петото измерение – извънземни ще нападат Земята. По време на извънземната инвазия Земята ще остане без електричество за три дни и три нощи, ще настъпи цялостен мрак, нито Луната, нито звездите ще огряват небето.

Неочаквана повреда в електроцентрала ще докара

до солидна нуклеарна детонация
Токсичните облаци ще се разпрострат над елементи от Азия и най-много Китай, предизвиквайки доста здравословни проблеми по целия свят.

Ванга: Човешки опити ще доведат до гибелта на хиляди хора

Човешкото размножаване ще стане неестествен развой. Хората ще се раждат посредством неестествен развой в лаборатории и единствено международните водачи ще вземат решение какви хора да се раждат. Това ще се трансформира в напълно следен развой, а естественото раждане ще бъде неразрешено.

От стопански рецесии, срив в пазарите, нетипични политически събития и трагична деградация в дейностите и възприятията на хората – предсказанията на Нострадамус за 2023 година

надалеч не предвиждат ярко бъдеще
тъй че мнозина се надяват те да не се осъществен.

От климатична позиция, нуждата от филтриране и ребалансиране на планетата ще докара до урагани, наводнения, трусове и вулканични изригвания. Нострадамус пророкува, че през 2023 година ще стартира нова епоха както в календара, по този начин и в действителността ни.

2023 ще е година, която ще донесе по едно и също време нещастия и разкрития. Този сериозен интервал не значи наложително край, а по-скоро фундаментална промяна на света, в който живеем, прераждане на човечеството на духовно равнище.

Възможно ли е в действителност Съединени американски щати да се сблъска с опцията за революция през 2023 година? Според пророчествата на Нострадамус сходно събитие може да се случи поради беднотия и политическа неустойчивост.

Освен това огромната възможност за световна злополука ще аргументи доста жертви. В изискванията на война могат да избухнат борби по суша и море през 2023 година

Според Нострадамус страните в Европа ще се сблъскат с проблеми с популацията, евентуално резултат от опити с химично оръжие, употребявано по време на боен спор. Сред пророческите му стихове също по този начин се загатва и опцията да се развихри Трета международна война сред 2022 и 2023 година

Нострадамус предсказва година, изпълнена с принуждение, както за съветския, по този начин и за американския президент. Според специалисти френският оракул е предизвестил за опит за нападение против Путин от някой непосредствен до него като охранителите му. Байдън ще страда от незнайна болест, а член от президентското семейство

ще претърпи тежка злополука
16-годишният индиец Абигия Ананд пък, който още през 2019 година предсказа, че светът ще се изправи пред най-страшното си тестване – „ незнайна до момента болест, която ще бъде доста мъчно победена “, а по-късно се оказа ужасяващо прав, продължава да споделя прогнозите си за света в личния си канал.

Той предизвестява, че през идващите 20 години светът ще се промени бързо и фрапантно и че предстоят доста тежки тествания. Човечеството ще стартира да пренарежда полезностите си още през 2023-та, като старите полезности ще бъдат изцяло изоставени, с цел да бъдат размени от нови, като част от тях ще бъдат радикални. Абигия поучава да не губите парите си в непотребни покупки, а да започнете подготовката за тотално нов живот.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР