Бъдещата звезда на Интер Лаутаро Мартинес направи впечатляващ дебют в

...
Бъдещата звезда на Интер Лаутаро Мартинес направи впечатляващ дебют в
Коментари Харесай

Новата звезда на Интер изригна с хеттрик в дебюта си за Либертадорес

Бъдещата звезда на Интер Лаутаро Мартинес направи впечатляващ дебют в Копа Либертадорес. Младият нападател на Расинг Клуб, който беше спазарен за " нерадзурите " от лятото, записа хеттрик в първия си мач за най-престижния клубен шампионат в Южна Америка.

На стадион " Хуан Доминго Перон " в Авелянеда, 20-годишният таран беше в основата за триумфа с 4:2 над Крузейро, в първи мач от група 5 на шампионата. Мартинес беше прецизен в 14-ата, 45-ата и 63-ата минута, младокът първо даде задатък на Академията, след което Де Араскаета изравни за бразилците в 30-ата минута.

Играчът с номер 10 докара нещата до 3:1, преди Робиньо да понижи след ужасно осъществяване на фаул в 70-ата минута. Солари обаче оформи крайното 4:2 в 77-ата минута, като зарадва към 44 000 почитатели по трибуните.

Мартинес има 12 гола в 13 мача през този сезон за Расинг, като почитателите в страната към този момент се надяват, точно той да бъде в състава на Аржентина за Мондиал 2018 година за сметка на Мауро Икарди, който е капитан на новия му тим, към който ще се причисли през юли.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР