Бъдещата управленска коалиция вече се пече на високи обороти. Започна

...
Бъдещата управленска коалиция вече се пече на високи обороти. Започна
Коментари Харесай

Управленската коалиция се пече на високи обороти, пише се "германски" пакт за управление

Бъдещата управническа коалиция към този момент се " пече " на високи обороти. Започна се с 18 секторни работни групи, които в границите на пет работни дни да отсеят това, което ги събира, от това, което ги разделя, с цел да може на финала да се роди стратегия за идните 4 години. Лидерите на " Продължаваме промяната " са безапелационни, че работят за цялостен мандат. " Затова, в случай че би трябвало, ще подготвим детайлно съдружно съглашение от 800 страници като в Германия ", съобщи Асен Василев.  Той има поради завършилото към този момент немско съглашение за съдружното държавно управление на Меркел, трипартийният кабинет, който ще встъпи в служба в Берлин, показа в сряда стратегия от 177 страници.

Това, че Политическа партия съумяха да съберат на една партньорска маса довчерашни антагонисти като Българска социалистическа партия и " Демократична България ", единствено по себе си е удивително. Но сложното следва – добиване на общото кратно от четири визии за ръководство на прекомерно разнообразни политически сили. При това полемиките в работните групи родиха изненади - по някои въпроси " Има такъв народ " бяха по-десни от Демократична България, а по други БСП и демократите звучаха като съидейници.

В Българска социалистическа партия безспорно са " пораснали " - цели за левицата са икономическият напредък, нововъведенията и  повишението на приходите и нововъведенията, изясни Димитър Данчев. Това е постижимо чрез поощряване на вложенията и на износа, битка с корупцията, поддръжка на дребния и междинния бизнес, нововъведения, положително ръководство на държавните сдружения, уточни Данчев в работната група по стопанска система. Звучи отлично, същото желаят и другите три партии. Но следва да забележим по какъв начин ще стане това. Защото доскоро и ГЕРБ говореха същото, а знаем резултатите. 
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР