Бъдещата победа на Украйна във войната с Русия може да

...
Бъдещата победа на Украйна във войната с Русия може да
Коментари Харесай

Оптимистичен и песимистичен сценарий за победата на Украйна

Бъдещата победа на Украйна във войната с Русия може да се развие по два сюжета - скептичен и оптимистичен.

Това мнение изрази военният специалист Олег Жданов в своя канал в YouTube.

" Към днешна дата картината на успеха може да бъде два сюжета. Единият е скептичен, а другият - оптимистичен. Песимистичният сюжет е, че ще достигнем демаркационната линия преди 24 февруари. В този случай Руската федерация може да резервира лицето си и, сядайки на масата за договаряния , да получи отмора, с цел да събере нова войска и още веднъж да стартира война против нас. Това значи, че тя просто ще бъде отсрочена война. Нещо като " Минск-3 " - изясни специалистът.
 Кадиров твърди, че са влезнали в Лисичанск, Украйна отхвърля
Кадиров твърди, че са влезнали в Лисичанск, Украйна отхвърля

Лисичанск е последният огромен град в Луганска област

" Оптимистичният сюжет е да достигнем границите от 1991 година Между другото, и при двата сюжета прекъсването на сраженията или прекъсването на напредването на войските за освобождение на нашата територия, на нашите войски, може да приключи по два метода. Първият е развой на договаряния с преустановяване на огъня. А втората е развой на договаряния без преустановяване на огъня, както беше през всичките 8 години от 2014-та насам. Подобна опция не е изключена . И в оптимистичния, и в песимистичния сюжет това е много евентуално ", предвижда Жданов.

Той акцентира, че всичко това зависи от изискването, че все още на изтеглянето на ВСУ до линията преди 24 февруари или до държавната граница от 1991 година съветският президент Владимир Путин и неговото обграждане към момента ще бъдат на власт.
 Русия упрекна Украйна, че блокира 70 кораба на 16 страни
Русия упрекна Украйна, че блокира 70 кораба на 16 страни

Заплахата от обстрел и висока заплаха от мини не разрешават да потеглят

" Ако Путин се задържи на власт, нищо няма да се случи, той е жив и здрав и продължава да ръководи Русия, тогава това развиване е напълно предвидимо и изцяло допустимо. Ако обаче нещо се случи с властта в Русия и политическото управление се смени, Западът ще обмисли единствено един сюжет следователно - постигане на границите на 91 и сключване на някакъв тип кротичък контракт за взаимно битие на двете страни ", изясни военният специалист.

Жданов означи, че Западът обмисля вид, при който Украйна да бъде главната възпираща мощ на съветската военна машина.

" И това може да стане единствено без да се разреши на Руската федерация да реализира някаква победа или да затвърди статуквото. Запазването на статуквото значи да отидете до границите преди 24 февруари. В този случай Западът в действителност губи, само че той не е подготвен да загуби през днешния ден ", сподели Жданов.

Той добави, че Западът към момента би трябвало да реши въпроса с нуклеарния боеприпас на Русия, тъй като без решаването му всичко ще се повтори след избран интервал от време.
 Зеленски: Украйна интензивно договаря за нови оръжия от сътрудници
Зеленски: Украйна интензивно договаря за нови оръжия от сътрудници

Благодари на Съединени американски щати и Норвегия за военната помощ

Както заяви УНИАН, на 29 юни Олег Жданов оцени възможностите на съветските окупатори да стартират нова атака в Украйна. Според него съветските войски в Украйна към този момент са заели отбранителни позиции в множеството посоки. Това е пагубно за врага, окупаторите не схващат какво да вършат по-нататък.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР