Бъдеща булка, която е обозначена като глуха“, се оплака от

...
Бъдеща булка, която е обозначена като глуха“, се оплака от
Коментари Харесай

„Глуха“ булка се оплаква от забавени сватбени артикули след срутването на моста в Балтимор

Бъдеща младоженка, която е обозначена като „ глуха “, се оплака от закъснение на сватбените й продукти след сриването на мост през Балтимор. Мостът Франсис Скот Кий падна в река Патапско в югоизточната част на Балтимор Сити, Мериленд, откакто солиден товарен транспортен съд загуби надзор и се блъсна в него.

Видео, споделено в обществените медии във вторник, демонстрира момента, в който се случи бедствието, с големия транспортен съд, който се възпламенява и от него излиза гъст черен пушек. Шестима души изчезнаха при случая, две тела към този момент са открити, а други четирима към момента се търсят, само че се счита, че са мъртви.

Губернаторът на Мериленд Уес Мур разгласи случая за изключително състояние и удостовери, че работи за приемане на помощ от федералното държавно управление на пристанището на Източното крайбрежие, с цел да подкрепи почистването. Въпреки че бедствието зае множеството от новините тази седмица и притегли вниманието на света, една бъдеща младоженка резервира фокуса си върху това по какъв начин сриването на моста ще се отрази на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР