Бъдещ младоженец стана жертва на жестока ергенска шега, в която

...
Бъдещ младоженец стана жертва на жестока ергенска шега, в която
Коментари Харесай

„Брутална“ ергенска шега, заклеймена като „твърде далеч“, тъй като ужасен бъдещ младоженец „отвлечен с оръжие“

Бъдещ жених стана жертва на жестока ергенска смешка, в която беше измамен считат, че е бил похитен с оръжие от маскирани екстремисти от специфичните сили - и в този момент тестването стана вирусно.

Кадри, споделени в X, който беше Twitter, демонстрират група мъже, които надничат в камерата на мобилен телефон и по-късно човек, който го снима, вдигне палец на камерата. Те следват своя маскиран жених, до момента в който той е воден от двама мъже, облечени напълно в черни облекла и балаклави, скриващи лицата им.

Младоженецът се чува да крещи: „ Съжалявам... бракосъчетавам се " до момента в който го водят с ръце, вързани на гърба, от мъжете. Той крещи на приятеля си и мъжът, който записва борбата, се чува да споделя: „ Тук съм, брато, тук съм, брато “.

Ругатните са ориентирани към младоженеца и други мъже, към които точка младоженецът се чува да се извинява неведнъж. Мъжете с балаклави изискват от младоженеца - и приятелите му - да паднат на колене, в който миг те крещят на обезверения жених и м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР