Бъдещ младоженец с церебрална парализа иска да смени гласа си

...
Бъдещ младоженец с церебрална парализа иска да смени гласа си
Коментари Харесай

Бъдещият младоженец с увреждания, който използва компютър, за да говори, иска да има бръми акцент в деня на сватбата си

Бъдещ жених с церебрална парализа желае да смени гласа си на „ робот доктор Кой “ с бръми акцент, тъй че той може да каже „ разбирам “ в деня на сватбата си с локалния си тон.

Джак Уелс, 21, разчита на компютърна система, която ръководи с очите си, с цел да комуникира, сходно на системата, употребена от починалият професор Стивън Хокинг. Но сегашният му глас има северноамерикански акцент и накара Джак да желае да се върне към корените си и да звучи като фамилията си от Ердингтън, Бирмингам.

Сега той работи със своя лицей National Star в Челтнъм, Глостършър, с цел да потърси подобаващ гласов донор с родния си акцент в точния момент за огромния си ден. Джак, който има атетоидна церебрална парализа от раждането си, сподели: „ Когато се оженя, желая да кажа най-важните думи в живота си със личния си глас.

„ Искам да кажа „ Аз го върша “ “ на моята женитба с глас от Бирмингам, тъй като съм от Бирмингам. Електронният ми глас не ви споделя от кое място съм. Звучя повече като кибермен от Dr Who. По...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР