Bad boys, bad boys Whatcha gonna do, whatcha gonna do

...
Bad boys, bad boys Whatcha gonna do, whatcha gonna do
Коментари Харесай

25 години по-късно: Уил Смит и Мартин Лорънс отново са Майк Лаури и Маркъс Бърнет в „Лоши момчета завинаги“ (СНИМКИ/ВИДЕО)

Bad boys, bad boys
Whatcha gonna do, whatcha gonna do
When they come for you…

Да, не можем да скрием вълнението си, че Уил Смит и Мартин Лорънс още веднъж влизат в облиците на паметните детективи от Маями Майк Лаури и Маркъс Бърнет в поредицата „ Лоши момчета “ (Bad Boys).

25 години след първия филм, „ момчетата “ са все по този начин занимателни, рискови и непредвидими.

В „ Лоши момчета вечно “ (Bad Boys for Life) Майк Лаури и Маркъс Бърнет, след дълги години партньорство, към този момент са поели в разнообразни направления и в персонален, и в професионален проект.

Маркъс е уталожен, желае да понижи темпото, с цел да прекарва повече време със фамилията си.

Майк пък твърди, че ще лови нарушители до момента в който стане на 100, като продължава рисковия живот на " неприятно момче ", което го въвлича в рискова обстановка.

Е, разбирате, че няма по какъв начин Маркъс да остави дългогодишния си сътрудник. Той се връща в играта, с цел да помогне на Майк в една последна задача... тъй като те ще са дружно до края.

Режисьори на „ Лоши момчета вечно “ са Адил ел Арби и Билал Фалах, сюжетът е на Джо Карнахан и Крис Бремър, оператор е Роб Хейваерт.

Музиката е на Лорн Балф.

В основните функции с изключение на Уил Смит и Мартин Лорънс ще забележим Джо Пантолиано, Александър Людвиг, Ванеса Хъджинс и Чарлз Мелтън.

Продуценти на лентата са Джери Брукхаймър и Уил Смит.

Първият филм " Лоши момчета " излезе през 1995 година, а вторият - през 2003-та. И двете ленти се трансфораха в безспорни любимци на киноманите (зрителски рейтинг от 78% в уеб страницата ).

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР