Backfire, произведен в Украйна ударен дрон, който е силно устойчив

...
Backfire, произведен в Украйна ударен дрон, който е силно устойчив
Коментари Харесай

Комисията на украинското министерство на отбраната одобри безпилотен самолет Backfire, устойчив на руска електронна война

Backfire, създаден в Украйна ударен дрон, който е мощно резистентен на напъните на съветската електронна война, мина комисията на украинското министерство на защитата и чака поръчка да бъдат утвърдени за употреба.

Източник: Михайло Федоров, министър на цифровата промяна на Украйна

Цитат: „ Обратният огън е атакуващ дрон, планиран от украински разработчици, които са част от отбранителния клъстер Brave1. UAV може да лети до 35 километра зад вражеските линии и оказва помощ да се удари съветска артилерия, логистични центрове, пунктове за предпазване и командни пунктове на съперника.

Дронът е мощно резистентен на противников старания за електронна война с помощта на своята GPS антена, която е съвсем невероятно да бъде заглушена. В допълнение, заради цялостната самостоятелност на дрона, руснаците не могат да проследят неговите координати и наземния екипаж. Това пази операторите в сигурност. " < /p>

Подробности: Фьодоров добави, че Backfire е употребен на бойното поле. По-специално, украинските сили са изпълнили минимум 50 сполучливи задачи през последните два месеца. Разработчиците си сътрудничат със взаимното звено на украинските въоръжени сили Angry Birds, което оказва помощ за подобряването на UAV.

Правителството публично ще може да закупи тези дронове след издаване на заповедта за утвърждение, споделя Федоров. Разработчиците се приготвят за всеобщо произвеждане.

НАГОРЕ или станете !

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР