Backbone One е името на най-новата джаджа на Sony, чрез

...
Backbone One е името на най-новата джаджа на Sony, чрез
Коментари Харесай

Sony превръща iPhone в мобилна конзола

Backbone One е името на най-новата джаджа на Sony, посредством която можем да превърнем iPhone в същинска мобилна подпора.
 Sony PlayStation 4 и по кое време ще спре поддръжката на остарялата платформа
Краят на PlayStation 4

Имаме още малко време за игра

Устройството съставлява джойстик, който се прикачва към телефона и ни разрешава да играем цялостен куп игри на всички места, където отидем.

За да играем игри за PlayStation, е нужно да разполагаме с PS4 или PS5 и да имаме постоянна интернет връзка, както и приложението PS Remote Play конфигурирано на телефона.
 Снимка 582432

Backbone One също по този начин е съчетаем и с игри от Аpp Store, които поддържат игра с контролер, както и със заглавия като Genshin Impact, Call of Duty: Mobile и игри от стрийминг платформата на Xbox.
 Снимка 582433

Джойстикът е съчетаем с всички модели iPhone и не се нуждае от в допълнение зареждане, защото черпи сила непосредствено от батерията на телефона.

Наличен е в два цвята - бял и черен, като първият е с типичните за PlayStation бутони, а черният копира конфигурацията от джойстика за Xbox.
 Снимка 582431

Цената на Backbone One е 100 $, а при покупка получаваме гратис достъп до Discord Nitro за три месеца, безвъзмезден месец за Game Pass Ultimate, без заплатен месец за Apple Arcade и два безвъзмездни месеца за Stadia Pro.
 Матю Пъркс и по какъв начин един ютюбър си построи PlayStation 5 напълно самичък
Човекът, който самичък си направи PlayStation 5

Истинска магия

Очаква се да излезе модел и за Android през ноември, който ще се продава на същата цена.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР