Бъбривата бургазлийка Мирела Русева е едно към едно като щурата

...
Бъбривата бургазлийка Мирела Русева е едно към едно като щурата
Коментари Харесай

Гледа ли Стойка Пипирудата от Биг Брадър двойничката си ?

Бъбривата бургазлийка Мирела Русева е едно към едно като щурата и ексцентрична пловдивчанка, която преди време веселеше феновете по конкурентната Нова телевизия и мечтаеше да пробие като актриса. Тя даже приключи сценичен лицей с учителка като Цветана Манева, само че по този начин и не съумя да се осъществя на сцената. Срещна обаче любовта и през днешния ден е щастлива майка, като се грижи като орлица за отрочето си, напомня Hotnews.bg. Невероятната аналогия сред двете първа видя Живка, победителката в предходния сезон на „ Фермата “, откакто влезе със специфична роля на старта на предаването – да избави три от новите дами от идната борба, в която една от дамите ще отпадне, още преди да е прекрачила прага на стопанството.
Реклама
„ Аз съм слънце, огън и пожар “, споделя една от най-позитивните, бъбриви и прочувствени участнички в този сезон на „ Фермата “.„ Като типична провинциалистка, къде да отида – хоп, в София. Започнах работа в интернационална компания. Целта ми беше да потвърдя, че България е прелестна и тук можеш да се развиваш и да живееш отлично. Е, съумях “, споделя Мирела.

Мирела, която е учила финанси във Англия и сполучливо се е осъществила в България, тъкмо като Стойка е супер занимателна и в никакъв случай не скучае. Във „ Фермата “ тя евентуално бързо ще се трансформира в център на внимание и елементарно ще си откри другари. Освен да се държи като душа на компанията обаче, бургазлийката сигурно ще се опита да прилапа и огромната премия от 100 000 лв..
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР