Бабош и Младенович триумфираха с титлата на двойки в СингапурПоставените

...
Бабош и Младенович триумфираха с титлата на двойки в СингапурПоставените
Коментари Харесай

Бабош и Младенович триумфираха с титлата на двойки в Сингапур

Бабош и Младенович победиха с купата на двойки в Сингапур
Поставените под номер 2 Тимеа Бабош и Кристина Младенович завоюваха купата на двойки на финалите на WTA в Сингапур. Унгарско-френският тандем победи в разногласието за трофея първите сложени чехкини Барбора Крейчикова и Катерина Синякова с 6-4, 7-5 за час и 24 минути игра. Бабош печели купата на двойки в Сингапур за втора поредна година, откакто през миналата стана шампионка в тандем с чехкинята Андреа Сестини Хлавачкова.

Двубоят стартира равностойно с преимущество на сервиращите, само че в седмия гейм Бабош и Младенович пробиха, а по-късно Бабош затвори откриващия сет. Втората част стартира с пробив за поставените под номер 2, само че носителките на две трофеи от Големия шлем през сезона отвърнаха на предизвикването. При 5-5 във втория сет пристигна и решителния пробив за Бабош и Младенович, след който Младенович сервира сполучливо за мача и купата.

Номер 1 в света Крейчикова и Синякова завоюваха купите на Ролан Гарос и Уимбълдън по-рано през годината, само че нямаха отговор на положителната игра на Бабош и Младенович. Унгарката и французойката бяха по-агресивни по време на срещата, като осъществиха 25 уинъра и пробиха подаването на чехкините на три пъти.

За 25-годишните Бабош и Младенович това е трета купа през сезона. По-късно следва и финалът при дамите на сингъл, където една против друга ще се изправят Елина Свитолина и Слоун Стивънс. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР