Бабина рецепта с йод при болки в костите и ставите!

...
Бабина рецепта с йод при болки в костите и ставите!
Коментари Харесай

Бабина рецепта с йод и аспирин при болки в ставите

Бабина рецепта с йод при болки в костите и ставите! Ето каква е тайната!

Болката в костите, мускулите и ставите е доста постоянно срещан проблем, изключително измежду хората на междинна възраст или при по-възрастните хора. Когато сме млади, здравето на костите е нещо, за което рядко се тревожим.

Но с течение на времето всичко се трансформира: с придвижване на възрастта се случват доста промени в тялото, размерът на мускулите и плътността на костите нормално понижават, когато станете по-малко дейни, което ви прави по-податливи на пострадване и фрактури.

В тази публикация ще ви разкажем за невероятна национална рецепта, употребена даже от баба ми. Това средство просто прави чудеса за укрепване на костите, изключително при постоянна приложимост.

Това средство се състои единствено от три съставки, тъй че е на ниска цена и също е доста елементарно за подготвяне.

Тази примес може да се употребява за лекуване на болки в гърба, болки в ставите поради артрит и ревматизъм, при тежест в краката, както и при подагра.

Като цяло, аз се отървах от болката в ставите доста бързо, само че това не е всичко, постоянната приложимост на тази примес ми оказа помощ да възстановя здравето на костите и ставите, в този момент търча, както преди 10 години!

Необходими съставки:
300 мл. алкохол (70%)
100 мл. йод
10 таблетки (300 мг.) аспирин

Всички съставки са елементарно налични и могат да бъдат закупени в най-близката аптека.

Йодът има мощни антисептични свойства и е доста потребен за елиминиране на необятен набор от патогени, в това число микроскопични организми, протозои, инфекции, гъбички или бактерии.

Начин на подготвяне:
Смесете спирта и йода. Стрийте таблетките, прибавете ги към сместа и разбъркайте.

Оставете тази примес за 21 дни на мрачно и хладно място Тази бабина рецепта с йод ще ви помогне да се отървете от болките в ставите и да се наслаждавате на живота.

Използвайте за компреси или за масажиране в мъчителната област.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР