Баби Кристина Енгелхард твърди, че е имала тайна връзка с

...
Баби Кристина Енгелхард твърди, че е имала тайна връзка с
Коментари Харесай

Уди Алън имал интимна връзка с тийнейджърка

Баби Кристина Енгелхард твърди, че е имала загадка връзка с режисьора Уди Алън, който към този момент бе упрекнат от осиновената си щерка за полово принуждение, оповестява Контакт мюзик.

Енгелхард твърди, че тя е била на 16 година, когато е излизала с 41-годишния Алън. Моделът декларира, че тя сама е направила първата крачка, като е написала номера си на салфетка и му споделила: " След като ти си дал задоволително подписи, заповядай моя ".

Енгелхард споделя, че се е срещала с Алън в жилището му на Пето авеню, до момента в който те са били обвързани полово в идващите осем години. Тя твърди, че са се срещали повече от 100 пъти и също по този начин, че той я е срещнал с " две други красиви млади дами за тройка ".

Четири години след започването на връзката им Алън я среща с приятелката си Мия Фароу, което разстроило Баби доста, тъй като тя е считала, че е партньорка на режисьора. Но тя твърди, че е претърпяла възприятията си на ревнивост към Фароу и даже се е сближила с нея.

Баби споделя, че няма неприятни усеща и към Алън.

" Това не е за да го съсипя. Просто описвам любовната си история. Това ме е направило индивида, който съм през днешния ден. Не скърбя за нищо ", съобщи Баби.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР