Бабата на издирвания Сашко разкри подробности за майка му.Майката на

...
Бабата на издирвания Сашко разкри подробности за майка му.Майката на
Коментари Харесай

Бабата на издирвания Сашко: Майка му го обича, но е с чувствителна нервна система

Бабата на търсения Сашко разкри детайлности за майка му.

Майката на Сашко го обича, само че е доста сензитивна. Нервната ѝ система е доста сензитивна и евентуално заради това не можа да издържи да гледа детето. Все отново те са сложни за гледане тези деца. Това разяснява пред Bulgaria ON AIR бабата на изчезналия 12-годишен Александър Цветанов от Перник.

Момчето, което е аутист, изчезна безследно в петък към 16:00 часа, до момента в който бе с татко си - нотариуса от Брезник Александър Цветанов, в региона на профилакториума в миньорския град. Вече три денонощия се организира невиждана издирвателна акция, в която вземат участие и хиляди доброволци от Перник, Дупница, София и други градове. Въпреки напъните им досега от детето няма диря. То е търсено с термокамери, следови кучета, хеликоптер, а по-рано през днешния ден и водолазни екипи претърсиха водоеми в квартал " Калкас ". 

Сашко е отглежда единствено от татко си благодарение на неговите родители, а майка му Радостина от няколко години живее във Англия.

От профила на дамата в обществените мрежи, който след това бе заличен, стана ясно, че тя има още един наследник, който е по-голям от Александър и живее със своя другар на Острова. 

" Тя се обажда от там да пита за детето. Тревожи се. Знае, че е детето е изчезнало ", добави бабата.

По думите ѝ, Радостина не е виждала скоро детето си онлайн. 

" Поддържа контакт с него по " Вайбър ". За последно онлайн го е виждала може би преди една година ", добави старата жена, написа novini.bg. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР