Бабата на Боби Брейзиър Джаки Бъдън подкрепяше внука си отдалеч

...
Бабата на Боби Брейзиър Джаки Бъдън подкрепяше внука си отдалеч
Коментари Харесай

Баба на Боби Брейзиър Джаки `гледа BBC Strictly Come Dancing от вкъщи` след забрана в студио

Бабата на Боби Брейзиър Джаки Бъдън поддържаше внука си отдалеко по време на времето му в Strictly Come Dancing, откакто разкри, че е „ неразрешена “ от навестяване на неговите представления.

Внукът Боби танцува като стихия на дансинга на Strictly Come Dancing дружно с партньорката си Даян Бъсуел, само че баба Джеки твърди, че е съумяла да го поддържа единствено като го следи от комфорта на нейния дом. Актьорът и модел от EastEnders доближи до полуфинала и беше приветстван от публиката от гордия баща Джеф и брат Фреди, като баба му по майчина линия отсъстваше от тълпата в студиото на BBC.

Джаки сподели пред The ​​Sun в неделя: „ За страдание не съм виждал Боби онлайн. Бих се радвал, само че това е единствено едно от тези неща. Подкрепям го от у дома, наблюдавайки всеки миг. “ Смята се, че аргументите за отсъствието на Джаки са дългогодишни различия сред бащата на Боби Джеф Брейзиър и Джаки, като Джеф отглежда двамата си сина след трагичната гибел на Джейд от рак на маточната шийка през 2009 година...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР