Бабата на Азис има своята дарба от малка или поне

...
Бабата на Азис има своята дарба от малка или поне
Коментари Харесай

За Това И Внукът Й Не Може Да И Помогне! Бабата На Азис В Епицентъра На Грандиозен Скандал! Вижте В Каква Схема Лъсна Станка!

Бабата на Азис има своята заложба от дребна или най-малко по този начин твърди старата жена. Тя се предава от потомство на потомство. За да успее да завоюва доверието на хората, които идват при нея, първо им споделя тяхното минало, а по-късно бъдещето им. Тя в никакъв случай не приказва за гибелта. Ако вижда гибел избира да каже за това на придружителя на болния и то уединено.

Репортер на „ Уикенд ” обаче разкри, че стара жена лъже, откакто отиде под прикритие да му гледа. Бабата на Азис стартира да те разпитва още от вратата и да гадае, като задава хиляди въпроси, с цел да може да разбере повече неща за индивида, койот стои против нея. Журналистката споделя, че не е от София и живее с приятеля си, а старата жена продължава да я разпитва. Бабата на Азис споделя с репортерката, че друга руса жена се навърта към мъжа й. Всъщност журналистката не е обвързана и живее сама. Баба Станка обаче не подозира и продължава да разпитва за мъжа и за проблемите в двойката.

Бабата на Азис „ менте гледачка ”

Бабата на Азис не познава нищо за репортерката на „ Уикенд ”, макар хилядите заложени въпроси. За предишното, както и за сегашното, тя не съумява да уцели нито един правилен факт. След към 10 минути врачката безусловно гони журналистката и й споделя да мине отново в случай че желае, само че при нея няма съществени проблеми. Тарифата за врачуването е 20 лв.. Но бабата на Азис си изкарва много добра сума на месец като се има поради, че дневно при нея минават към 40 – 50 индивида.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР