Бабата и дядо по бащина линия на бебе, убито в

...
Бабата и дядо по бащина линия на бебе, убито в
Коментари Харесай

Баба и дядо на британско бебе, убито в автомобилна катастрофа в Лансароте, пристигат на острова, за да утешат мама и татко

Бабата и дядо по бащина линия на бебе, убито в ужасяваща злополука в Лансароте, са пътували до острова, защото британка би трябвало да се появи в съд над нещастието.

Четиримесечното дете, чието име не е посочено, почина, откакто Ford Fiesta, ръководен от 23-годишна жена, се качи на бордюра в Плая Бланка и блъсна седем души от две фамилии. Родителите на детето и бабата и дядото от страна на майката са ранени, като бащата се споделя, че е в сериозно положение в болница.

Шофьорът е посочен на локално равнище като 23-годишната Оливия Браун, която живее на острова. Властите оповестиха по-рано тази седмица, че тя е била разследвана за хипотетично шофиране под въздействието на алкохол и опиати и е била тествана на място.

Вчера следобяд още родственици на мъртвото бебе дойдоха и отидоха напряко при лекар Молина Ороса Болница в столицата на острова Аресифе, където остават четиримата ранени британци. Добре прочут източник сподели: „ Бащата и бабата по майчина линия остават в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР