Бабаитът, който едва хвърли бомба, с която едва не уби

...
Бабаитът, който едва хвърли бомба, с която едва не уби
Коментари Харесай

СТАНА ЯСНО КОЙ Е АРЕСТУВАНИЯТ БАНДИТ, КОЙТО ЕДВА НЕ УБИ ПОЛИЦАЙКАТА ЗАШЕВА! На 25 години е и се казва....

Бабаитът, който едвам хвърли бомба, с която едвам не умъртви младата полицайка Гергана Зашева-Младенова, се споделя Йордан и е на 25 години.

Това разкриха пред БЛИЦ източници от футболните среди. Хулиганът е разпален почитател на "Левски " и посещава мачове на обичания си тим повече от 10 години.

Негови познати разкриха, че Йордан се уплашил под паника, откакто осъзнал, че е могъл да отнеме живота на служителката на реда, която пострада извънредно тежко и с помощта на лекарите и Божията интервенция резервира зрението си.

Йордан е хвърлил бомбата с дясната си ръка. Експлозивът е летял повече от 50 метра преди да се взриви в едно от стъклата, до което е била служител на реда Зашева-Младенова.

Със сигурност бабаитът ще остане в ареста най-малко едно денонощие, а по-късно с него ще се занимае прокуратурата. Той би трябвало да понесе цялата суровост на закона, с цел да не могат детайли като него да трансформират футболните срещи в гробници.

Собственикът на "сините " Спас Русев изрази дълбокото си отвращение от тежкия престъпен случай, който постави черен отпечатък върху напъните на клубното управление да сътвори европейска организация в клуба. Неговата брачна половинка Диляна посети ранената полицайка и й пожела бързо да се възвърне.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР