Бабаитът, който едва хвърли бомба, с която едва не уби

...
Бабаитът, който едва хвърли бомба, с която едва не уби
Коментари Харесай

Горещи подробности за арестувания бандит, който едва не ослепи полицайката Зашева!

Бабаитът, който едвам хвърли бомба, с която едвам не умъртви младата полицайка Гергана Зашева-Младенова, се споделя Йордан и е на 25 години. Това разкриха пред БЛИЦ източници от футболните среди.

Хулиганът е разпален почитател на " Левски " и посещава мачове на обичания си тим повече от 10 години.

Негови познати разкриха пред БЛИЦ, че Йордан се уплашил под паника, откакто осъзнал, че е могъл да отнеме живота на служителката на реда, която пострада извънредно тежко и с помощта на лекарите и Божията интервенция резервира зрението си.



БЛИЦ научи, че Йордан е хвърлил бомбата с дясната си ръка. Експлозивът е летял повече от 50 метра преди да се взриви в едно от стъклата, до което е била служител на реда Зашева-Младенова.

Със сигурност бабаитът ще остане в ареста най-малко едно денонощие, а по-късно с него ще се занимае прокуратурата.

Той би трябвало да понесе цялата суровост на закона, с цел да не могат детайли като него да трансформират футболните срещи в гробници.

Собственикът на " сините " Спас Русев изрази дълбокото си отвращение от тежкия престъпен случай, който постави черен отпечатък върху напъните на клубното управление да сътвори европейска организация в клуба. Неговата брачна половинка Диляна посети ранената полицайка и й пожела бързо да се възвърне.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР