Бабаитът, който , бе арестуван, но само три дни по-късно,

...
Бабаитът, който , бе арестуван, но само три дни по-късно,
Коментари Харесай

Спипаха бабаита върнал мутренските времена в Созопол с мокра поръчка, но после...

Бабаитът, който, бе задържан, само че единствено три дни по-късно, освободен от съда с мярка подписка, сподели инспекция, представена от Флагман.бг.

На 29 август, една от известните фигури в столичния ъндърграунд, преби 71-годишен мъж от Стара Загора, а по-късно потроши и колата му.

Според информация от проверяващи повода за побоя е занимателен дълг от заралията. Смята се, че 45-годишният му бияч бил част от наказателна бригада, която е на послушание на главатар, намиращ се отвън рамките на България, само че разрастващ у нас бизнес в областта на туризма.

Още на 29 август, Асен С. бе разгласен за национално търсене. Според изказванията той самичък се е явил в полицията и предал на управляващите през предходната седмица. Наложен му бил 72-часов арест, а прокуратурата го подведе под назакателна отговорнОст по чл.216 и в случай че бъде приет за отговорен го грозят до 5 години затвор.

Държавното обвиняване изиска непрекъснат арест за Асен, само че Районният съд в Бургас го освободи против подписка. Магистратите одобриха, че че актуалното следствие е в начална фаза, само че все пак събраните досега доказателства са задоволителни, с цел да се обоснове съмнение за възможната съпричастност на обвинения към осъщественото действие.

Бургаският областен съд обаче откри, че във връзка с Асен С. липсва заплаха от укриване. Съдебната инстанция регистрира събитието, че обвиненият е разгласен за общодържавно търсене преди да е притеглен в каквото и да било качество, а също и като позитивно събитието, че Асен С. самичък се е явил пред проверяващите органи.

Според Районен съд не може да се одобри, че обвиненият е осъждан. Действително по отношение на него е било повдигано обвиняване, само че същият е бил освободен от наказателна отговорност по реда на член 78а Наказателен кодекс.

„ Действително са налице криминалистични регистрации по отношение на Асен С. и те биха могли да се одобряват за данни, че обвиненият има недобри характеристични данни, само че единствено въз основа на тях съдът не може да се направи извод, че интензитета от заплаха Асен С. да извърши закононарушение е толкоз висок, че да обоснове вземането на най-тежката мярка за неотклонение, а точно „ Задържане под стража “, написа в претекстовете на правосъдния акт.

Бургаският областен съд взе поради и вредата, за която е повдигнато обвиняване и която е под размера на минималната работна заплата, а в същото време в правосъдно съвещание бранителят на обвинения показа доказателства, че са обезпечени вредите от закононарушението.

Представиха се доказателства за здравословното положение на Асен С. и че същият има нужда да се лекува.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР