Баба за втори път до броени седмици е на път

...
Баба за втори път до броени седмици е на път
Коментари Харесай

Мира Радева чака бебе (Снимка)

Баба за повторно до броени седмици е на път да стане социоложката Мира Радева. За щастливата вест заяви самата тя в обществените мрежи, където показа фотоси с бременната си щерка и своята майка.

Щерката на Радева – Анна, към този момент я подари с един внук през 2019 година, който с обичания ѝ кръстиха с нетипичното име Богдан-Джейд. Наследничката на Радева е омъжена за американския китарист Джаред, с който скоро ще станат родители за повторно. Анна е певица по специалност и предходната година се опита да възкреси музикалната си кариера, като се опитва на сцената на риалити формата „ Гласът на България “. По време на чуването ѝ, на което майка ѝ я придружаваше, никой от журито не се обърна на осъществяването ѝ и по този начин тя не можа да стигне до по-нататъшен стадий на шоуто. Това не е първото присъединяване на Анна в телевизионно предаване. Преди 10 години тя, брачният партньор ѝ и майка ѝ Мира се появиха дружно в един от сезоните на „ ВИП Брадър “, само че и след него певческата кариера на Ани не можа да потръгне.

Радева има две деца от брака с някогашния си мъж Михаил Янов. Братът на Анна – Мишо, към момента не е зарадвал майка си с внучета. В началото на годината първият мъж на социоложката издъхна след малко боледуване на 19 февруари. Самата Мира разяснява загубата единствено с думите: „ Бог да елементарни Михаил Атанасов Янов! “. Шефката на социологическа организация имаше комплицирани връзки с някогашния си мъж, с който по този начин и не стана ясно дали са съумели да си простят преди неговата неочаквана кончина. Мира и Михаил бяха женени близо 20 години, само че преди десетилетие тя призна обществено, че е обмисляла самоубийство поради брачна половинка си. В продължение на 10 години социоложката правила опити да резервира фамилията си, само че без резултат. След като тя се издигнала в кариерата, а брачният партньор ѝ останал без работа, двамата почнали да се отчуждават. Нещата се нормализирали за малко, когато отпътували за Америка. „ В чужбина бяхме щастливи, тъй като там съм никоя. Той не се усещаше професионално добре в България “, разказвала е Радева. Но проблемите им по този начин и не се решили и тя подала молба за бракоразвод, преминавайки през много премеждия, до момента в който го получи. Навремето починалият към този момент Янов ѝ беше завел 13 каузи, обиден от желанието ѝ да се разведат и от връзката ѝ с различен мъж.

„ Искаше да ми вземе всичко, сещаше са за всяка движимост, за всяка керемидка и се бореше да се докопа до всичко, което купувах с парите, които съм изкарала. След този бракоразвод много време не можех да си върна вярата в мъжете и разбрах, че всеки от тях има най-малко две лица. И става ужасно, когато покажат същинското си “, изповяда се преди години Радева. Въпреки краха на първия ѝ брак към този момент дълго време тя е щастлива с сегашния си сътрудник Иво. Макар със брачен партньор №1 да бяха в неприятни връзки, тя не пречеше на децата им да поддържат връзка с него, а Ани и Михаил-младши бяха близки със своя починал татко.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР