Баба за пример се оказа примата на фолка Глория. Всяка

...
Баба за пример се оказа примата на фолка Глория. Всяка
Коментари Харесай

Глория е баба и половина! Примата на поп фолка се грижи за внучката, докато Симона работи на сцената

Баба за образец се оказа примата на фолка Глория. Всяка свободна минута огромната звезда прекарва в грижи за първородната си внучка. Смяна на памперси, хранене, приспиване и разходки - нищо не може да се опре на баба Гло.

Малката Галина , която е кръстена на нея, е щастливо бебе. Цялото семейство й отделя доста внимание и детенцето пораства в обич и естетика . „ Все още не мога да осъзная и схващам това, което се случва. Господ е решил да се появи Галина, макар нашите напълно разнообразни проекти. Това обаче е голяма, неописуема наслада. Наистина внучетата се обичат повече, в сравнение с децата, споделям го най-откровено “, споделя щастливата млада баба.

Причината певицата да се отдаде на ежедневни грижи за дребната Галина е, че дъщеря й Симона стремително се завръща в музикалния шоубизнес. Младата майка още веднъж е на сцената единствено три месеца след раждането на бебето. В съвършена форма и с нови планове, Загорова е решила да съчетава майчинството с уговорките, с цел да не губи позициите си.

Слуховете носят, че сега половинката й и татко на бебето Даниел е без работа и сигурни приходи и фамилният бюджет пада на плещите на Симона. Талантливата певица нямала срещу да се грижи за богатството на фамилията, а и обичаният й захванал бизнес, който сега развива.

Освен многото задължения и пътувания, Симона е решила скоро да запише и нови прoекти. Въпреки че години наред се опитваше да избяга от nопфопка, с цел да не я съпоставят със звездната й майка, бъдещите и части ще са точно от този род, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР