Баба Ванга за много хора е национално богатство, а толкова

...
Баба Ванга за много хора е национално богатство, а толкова
Коментари Харесай

Съветите на Ванга за привличане на пари и късмет в дома ви

Баба Ванга за доста хора е национално благосъстояние, а толкоз години след гибелта ѝ думите ѝ не престават да се сбъдват

Пророчицата знаеше неща, които ние даже не можем да си представим. Малцина обаче знаят, че Ванга освен е предсказвала бъдещето, само че е давала на практика препоръки на нуждаещите се. Включително и по какъв начин да притеглим шанс и разцвет в къщата. Ето някои от тях.

Със светена вода
За да постигнете положение на непрекъснат разцвет, използвайте светена вода. Обиколете с нея цялата къща по посока на часовниковата стрелка, като поръсите всички ъгли, стени, прозорци и порти " на кръст ". Кажете следните думи: " Светена вода, изпрати на мен и всичките ми родственици, къщата ми и стените, прозорците и вратите разцвет. Амин ".

С самун
Гледайки хляба, кажете: " Господи, ти нахрани гладните с самун. Нахрани и фамилията ми. Направи ни пълноценни, върни ни шанса. Нека парите да дойдат при мен. Обещавам да ги разходвам рационално. Амин ". След това изяжте парчето самун.

Между другото, съгласно Ванга, части самун не би трябвало да се оставят да престояват на масата. В противоположен случай ще загубите щастието. Дори мухлясалият или стар самун не би трябвало да се изхвърля в кошчето. По-добре е да се даде на животни или птици. Тогава в къщата ще царува разцвет, написа happy-woman.bg.

Специални препоръки за паричен шанс
Ако желаете да постигнете шанс и разцвет във всичко, всяка заран, ставайки от леглото, първо поставете десния си крайник. И стъпете в двата чехъла по едно и също време.  

За да пристигна шансът в къщата, използвайте талисмани под формата на монети от други страни. Само че би трябвало да са сребърни.

Нямате самообладание да настъпи " бяла серия " в живота ви? Пренаредете мебелите в къщата за новолуние. Всичко ще се промени към по-добро.

И не споделяйте с никого вашите действителни облаги и приходи. С изключение на най-близките хора. Любопитството и завистта на непознатите блокират потока на парите.

И последният съвет - можете да броите пари, да давате или взимате назаем единствено преди обяд. В противоположен случай те ще престанат да се натрупат в къщата.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР