Баба Ванга, с истинско име Вангелия Гущерова, е наречена Нострадамус

...
Баба Ванга, с истинско име Вангелия Гущерова, е наречена Нострадамус
Коментари Харесай

Ванга за 2023 г.: Смъртоносна слънчева буря ще удари Земята! Ще бъде тествано ново биологично оръжие

Баба Ванга, с същинско име Вангелия Гущерова, е наречена „ Нострадамус на Балканите “ поради нейните прогнози за бъдещето, написа турското издание .

Тя знаеше за разпадането на Съветския съюз, офанзивата на 11 септември през 2001 година, избирането на Обама за президент, вота за Брекзит и даже пандемията от ковид. Ето за какво през днешния ден, 24 години след гибелта й, хората не престават да търсят прикрит смисъл в думите й.

 

В навечерието на 2023 година турският вестник разгласява и три от предсказанията на Баба Ванга, отнасящи се съгласно експерти за Новата година.

 

Пророчицата не е оставила никакви писмени текстове, само че се смята, че е обрисувала много апокалиптична картина за 2023 година.

Земята ще бъде цел на смъртоносна слънчева стихия

 

Ванга пророкува, че през 2023 година нашата планета ще бъде обект на смъртоносна слънчева стихия. През 1582 година слънчева стихия, наподобяваща " огромен огън " в небето и известна като " Големия пожар ", поразява Земята, а бурята, траяла три дни, е разказана в учебниците по история по следния метод: " Цялото небе като че ли беше в огнени пламъци, като че ли небето гореше “. 

Ще бъде осъществен тест на биологично оръжие

 

Според специалистите българската пророчица е предрекла, че една страна ще организира тест за биологично оръжие през 2023 година

Страната не е посочена в пророчеството на Баба Ванга. Много консуматори на обществените медии обаче разясняват, че тази страна може да е една от следните: Русия, Китай, Северна Корея или Иран.

Начинът на живот на хората ще се промени вечно

 

Третото и може би най-стряскащо знамение на Ванга за 2023 година е, че орбитата на Земята ще се промени.

Според учените при положение на такава смяна нашата планета ще бъде застигната от поредност от бедствия, кое от кое по-ужасяващи.

Превод и редакция: Епицентър.бг

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !   

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР