Баба Ванга е предсказала поредица от събития и голяма част

...
Баба Ванга е предсказала поредица от събития и голяма част
Коментари Харесай

Кои предсказания на Ванга се сбъднаха и кои не



Баба Ванга е предсказала поредност от събития и огромна част от тях към този момент са се изпълнили: разпадането на Съветския съюз, нещастието на 11 септември 2001 година, гибелта на принцеса Даяна, повредата в Чернобил са единствено някои от нещата, които тя е видяла преди да се случат.

Изследователите на известната ясновидка настояват, че 85% от нейните прогнози са изпълнени до този миг. Твърди се, че Баба Ванга е предсказала тъкмо офанзивите на 11 септември в Ню Йорк, цунамито в Япония от 2004 година и възхода на исляма. С течение на времето Ванга предсказва обилни събития, стигащи чак до 5079 година – годината, когато светът ще завърши, съгласно нейните изказвания.
 

Населението на страната ни от дълго време е престанало да има вяра на политиците, медицинските диагнози и прогнози на брокерските компании постоянно се слагат под въпрос. Но в предсказанията на известната Ванга имат вяра съвсем всички, даже тези, които преднамерено се пробват да ги осмиват и опровергаят.

Ванга в никакъв случай не е предсказвала безусловно бъдещето, и до през днешния ден доста хора се пробват да разгадаят нейните послания, в това число пророчествата за 2021 година

И част от към този момент дешифрираното не се разкрива на необятната аудитория, носейки мистериозна загадка.

1. Време на огромна смяна

Прогнозите на Ванга за 2021 година за света стартират да се сбъдват още през 2020 година

Дълго говореното от уста на уста, знамение на Ванга за „ изгубването на парите, които ще се заменят с числата “ към този момент е реалност и се удостоверява от портфейлите на по-голямата част от жителите на света. Какво сега имат повече от хората - пари в брой или банкови сметки с дълги IBAN номера, т.е. цифри?

Ванга  предвижда най-вече проблеми за Съединени американски щати, които по нейни думи „ старостта ще ги унищожи “. Икономическите спорове сред Китай и Съединени американски щати, които се развиват през днешния ден, също ще доближат своя връх през 2021 година.

 
Ванга е предизвестила за " огромните слънчеви изригвания ", трусове, цунамита, наводнения и други бедстия през интервала 2015-2021г., ясновидката е показала 2021 година като пика на бедствията. 

Тя също по този начин предвижда световно стопляне, чиито признаци стават все по-очевидни всяка година, само че точната дата не е посочена в заветните записи.

Ясновидката е считала властта и парите за причина за всички международни катаклизми. И, за жалост, тези две " велики несгоди " съществуват отвън времето и пространството...

2. Милиони хора ще починат.

Ванга е предсказала за ужасната болест, която ще „ погълне света “, Страната, виновна за произхода на вируса, Ванга е посочила Африка, само че по-късно е добавила: „ Може би чумата ще пристигна от Изтока “. Точният генезис на ковид и до през днешния ден не е прочут...

Нейните думи са били: „ хората ще падат и ще умират  на улицата без забележима причина “, „ Болестта ще се популяризира по целия свят и ще отнеме милиони животи “ това е било казано преди 25 години:

В допълнение към географския генезис, ясновидката е предизвестила: " Болестта ще пристигна от жълтото. "  Учените неправилно са предположили, че „ ужасната чума ” може да бъде обвързвана с жълтеница, само че по-късно са  се досетили: че под,,жълтото “ Ванга е имала поради – Китайците, тъкмо там от където потегля вируса.

Ванга също е предсказала за безсилието на медиците пред тази,,ужасна болест “ и че, през 2021 година учените ще основат противовирусна ваксина над която работят водещите лаборатории.

Под,,ужасната болест “ Ванга е желала да предскаже коронавирусът, включващ в себе си 40 варианта, който за първи път е разпознат през 1965 година И сред 2002-2003 година в света е записано огнище на ТОРС, в доста връзки доста сходно на днешната пандемия. 

Говорейки за 2021 година, ясновидката е предизвестила: „ Хората ще стартират да полудяват и от това ще продължат да умират, а не от самата болест “. Днешното неспокойствие е ясно удостоверение за това. Баба Ванга също е предсказала „ безконечен поток от неистини в огромните вестници “, които до 2021 година ще отшумеят от единствено себе си.

- Тези, които имат вяра, ще оцелеят. Който не има вяра, ще си отиде от този свят вечно.

Така че, без значение от всичко, има аргументи за оптимизъм: съгласно Баба Ванга „ индивидът знае лекуването “, той просто би трябвало да го види.

3. За великата държава 

Ванга се е отнасяла към Русия с особена топлота, предричайки нейната „ власт над целия свят “. Според нея, когато светът е на ръба на апокалипсиса, Русия е тази, която ще работи като водач, показващ пътя към спасението на всички останали „ изгубени “ страни.

Буквално прогнозите на Ванга за Русия през 2021 година се свеждат до три съществени:

„ Ще има по-малко хора в страната “

" Световната милиция идва на съветската земя "

" Великата страна ще се изправи и ще поеме водещата роля в света. "

4. Наистина по-малко хора

Експертите от научния свят са принудени да се съгласят с това, което Ванга предвижда за 2021 година. Демографският растеж през последните години бързо понижава, като се показва естественият спад на популацията с броя на непреклонните статистически данни.

В същото време ясновидката е призовала руснаците да не се паникьосват: населението последователно ще се стабилизира и нацията ще се съживи с нова мощ. 
 

Една година по-късно – през 2022 година е допустимо обединяване сред Русия, Китай и Индия, през 2021 година ще се видят предпоставки за това историческо събитие.

5. Място на мощ и тишина
 

Така Ванга е наричала Русия в персоналните диалози “. Предвиждайки редица световни естествени бедствия сред 2021-2022 година, които ще лишават доста животи, тя е описала Русия като „ място за избавление на страдащите “. Всъщност потокът от мигранти, ще са нетърпеливи  и непременно ще желаят да останат в Русия и това обезпокоително ще се усилва с всяка година.

6. Слугите на дявола

Представящи се за жертви, ще се трансфорат в„ прислужниците на дявола “. В светлината на последните събития е напълно явно, че по този метод Ванга е виждала бежанци, които бягат в Европа. Ситуацията, влошила се през 2020 година, ще стигне до своя логически свършек през 2021 година

7. Кой ще бъде избавен?

Ванга също по този начин непосредствено посочва тези, които ще бъдат избавени след всички естествени и политически катаклизми, заболявания и религиозни спорове:

- Ще бъдат избавени единствено тези, които се отърват от яд и злоба. Нищо няма да избави - нито популярност, нито пари - единствено непорочност... В хората има доста яд, само че би трябвало да издържите... Нека хората не приказват неприятно. Ако има храна, човек би трябвало да се радва и по този метод да угажда на Бог. Защото всичко ще бъде по този начин, както ТОЙ реши.  

Гадателката е съжалявала единствено за едно нещо.

- Виждам единствено бъдещето, само че не мога да го трансформира...

Това важи и за края на 2020 година, с който хората би трябвало да осъзнаят своята греховна природа и да се опитат да поправят грешките, които заплашват да станат непоправими. Ако това не се случи, 2020 година ще бъде последната ни година, а през 2021 година ще стартира Третата международна война с потреблението на нуклеарно оръжие.

- И тогава реките ще прелеят и живите ще завиждат на мъртвите...

Вярвате или не, прогнозите на Ванга за 2021 година са персонално дело за всеки гражданин на нашата планета. Но фактът, че огромна част от прогнозите на Ванга се сбъднаха и не престават да се сбъдват съвсем безусловно, това е явен факт, с който не би трябвало да се спори. 

 
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР