Баба Ванга е предрекла десетки катаклизми, терористични атаки и хиляди

...
Баба Ванга е предрекла десетки катаклизми, терористични атаки и хиляди
Коментари Харесай

Страшни пророчества на Ванга! Тръмп пада от зловеща болест

Баба Ванга е предрекла десетки катаклизми, терористични офанзиви и хиляди човешки ориси. Тя е предсказала злополуката с кулите близнаци в Ню Йорк, възхода на " Ислямска страна ", нахлуването на мигранти в Европа, Брекзит и цунамито в Тайланд през 2004 година. Sunday Express разкрива, че Ванга е предсказала и ужасяващи неща, които ще се случат на международните водачи през 2019 година.

Към днешна дата доста експерти и вярващи в предсказанията на Ванга считат, че тя е видяла края на света, възхода на Владимир Путин и мистериозна болест, която ще смъкна от поста американския президент Доналд Тръмп.

Според едно от предсказанията на Ванга, 45-тият президент на Съединени американски щати ще ще отстъпи поста си поради непозната болест. Мистериозното заболяване ще отнеме слуха на Тръмп, като той ще чува единствено бумтене и пищене в ушите си. Пророчицата е предрекла и мозъчна контузия, породена в резултат от това заболяване.

Удивително, само че няколко американски дипломати получават същите признаци по време на посещаване в Куба и Китай при започване на тази година.

Припомняме, че точно Вангелия Димитрова, както е цялото й име, предсказа, че 44-тият президент на Съединени американски щати ще бъде цветнокож. Също по този начин, едно от изказванията й сочи, че 45-тият ще бъде последният президент на Америка.

Ванга е предрекла следващия опит за ликвидиране на съветския президент Владимир Путин, който ще бъде добре квалифициран от негови близки кръгове.

Гледачката е споделила, че в идната година Путин ще преживее опит за нападение от хора в неговия персонален екип за сигурност, а Европа ще претърпи стопански колапс.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР