Баба Ванга е предрекла, че Русия ще създаде лекарство срещу

...
Баба Ванга е предрекла, че Русия ще създаде лекарство срещу
Коментари Харесай

Най-шантавите фалшиви новини за коронавируса - зараза с групов секс и Баба Ванга

Баба Ванга е предрекла, че Русия ще сътвори лекарство против ковид (COVID-19). Това е една от трите най-шантави подправени вести в класацията на специфичното звено за битка с подправените вести на Европейски Съюз – EUVSDisinfo.
Автор на великата небивалица е уеб сайтът Riafan.ru. Той способства и с още една на тематика " Баба Ванга и ковид " – че българската пророчица споделила и по кое време ще свърши пандемията от COVID-19.
Далеч по-забавна обаче наподобява измислицата, че 380 белгийци хванали ковид, тъй като правили колективен секс. Затова и белгийският здравен министър особено забранил секса сред повече от двама души, а Брюксел е посочен като столицата на разврата в Европейски Съюз. Отново източникът е проруски – можете да го видите ТУК!
На този декор третата най-шантава подправена вест наподобява банално позната – че хомосексуалните бракове и браковете сред гейове са отговорни за пандемията.
Иначе, най-разпространената дезинформация за COVID-19 е, че това е биологично оръжие. Няма нито едно публично научно удостоверение за такова нещо. На второ място е теорията, че Съединени американски щати са го популяризирали, а на трето място е теорията, че COVID-19 е пуснат за да унищожи съперниците на Съединените щати – като Китай.
Още: " Дезинформация: по какъв начин да разпознаете и да спрете митовете за ковид "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР