Баба твърди, че случайно е успяла да заснеме два призрака,

...
Баба твърди, че случайно е успяла да заснеме два призрака,
Коментари Харесай

Баба направи СНИМКИ на дъщеря си и внучка си в детски музей, а после се ужаси от тях

Баба твърди, че инцидентно е съумяла да снима два призрака, когато е снимала своите щерка и внучка в Музея на детството в Източен Лондон. Страшните силуети Джейн Кънингам е забелязала едвам, когато се върнала вкъщи и решила да прегледа направените фотоси.

На фотосите на заден план жената съзряла две малки момичета, които гледали през прозореца и гледали директно в обектива, пише в. " Сън ".


" Дъщеря ми ме помоли да я снимам. Едва няколко часа по-късно разбрахме, че на снимката са и тези странни хора. Денят беше дъждовен, на улицата нямаше хора. Но тези две източни момиченца бяха облечени в тоалети от друга епоха ", разказва Джейн.



На друга снимка 53-годишната жена е забелязала силует на череп, което, според нея, говори за това, загиналите някога момичета са били подложени на мъчения. При това фантомите са се намирали в западното крило на сградата, на територия, предназначена за съхраняването на детски колички.


" Направих малко разследване и установих, че през XVII век сградата е била собственост на благородник, който не е имал пари да я довърши. Впоследствие сградата е станала затвор, в който жените били карани насила да го дострояват ", разказва Джейн.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР