Баба седи в основата на кариерата на Стефани Обадяру, която

...
Баба седи в основата на кариерата на Стефани Обадяру, която
Коментари Харесай

Новата перла на Нова тв израснала в Люлин, трагедия бележи живота й

 Баба седи в основата на кариерата на Стефани Обадяру, която от няколко дни замести бременните Никол Станкулова и Гергана Малкоданска като синоптичка от Нова тв. Красивата студентка в СУ е на половина нигерийка по татко и е израснала в столичния " Люлин ".

Загубила татко си през 2013 година и това бил един от най-трудните моменти от живота й. " Времето не лекува, просто притъпяваш болката ", споделя тя. Баба й била един от най-важните хора за нея в този сложен интервал. Тя била и индивидът, който държал Стефани от дете да тръгне по състезания за хубост и да се изявява като манекенка.

" Баба ме буташе напред. Благодарение на нея участвах в доста състезания за хубост и това ме построи като персона и човек ", споделя хубавицата, която всеки ден се връща с " подарък " за старата жена.

" Искам да я веселя с нещо вкусно, я с цвете или друго, което й харесва ", споделя Стефани. Възрастната жена повтаряла на дребната Обадяру, че е красива и не би трябвало да се задоволява с малко.

" Винаги съм желала да работя в телевизия, а нещата станаха доста ненадейно. Изключително признателна съм за опцията да ме виждат ", споделя синоптичката.

Екзотичната хубавица се пробвала и при във формата " Танцувай с мен " в неговия трети сезон, тъй като се занимава старателно и с танци.

" Но не съумях да печеля, все пак хората ме видяха и започнаха да ме канят в клипове и ревюта ", радва се Стефани.

" Освен това неотдавна се веселя и на готвенето. Експериментирам и ми се получават нещата ", смее се къдрокоската.

Засега Обадяру ще остави всички странични неща настрани, тъй като ще оповестява прогнозата за времето дружно с Ники Василковски и Лора Георгиева.

Двамата работиха цяло лято без отпуск, тъй като Станкулова и Малкоданска се отдръпнаха в майчинство съвсем по едно и също време. Стефани признава, че няма опит в малкия екран, само че със самочувствие дефинира, че ще се научи. Тя се дефинира като открие на Нова телевизия от Мон Дьо, с който е работила по отразяването на церемонията на тазгодишните оскари.

" Специалността, която уча, се занимава с педагогика, само че се концентрира върху по-алтернативни способи на образование. Защото децата научават нещата по-лесно посредством игри. Искам да имам школа за деца, да преподавам езици, да вземем за пример британски и испански, даже френски ", споделя Стефани, която всички в Нова телевизия назовават с обич " Черната ни перла ", написа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР