Баба ми знаеше много. Можеше да предсказва, да вижда бъдещето,

...
Баба ми знаеше много. Можеше да предсказва, да вижда бъдещето,
Коментари Харесай

Феноменът Адем ходжа: С пръст от гроб се правят най-страшните магии, това отдавна не е женска работа

Баба ми знаеше доста. Можеше да предсказва, да вижда бъдещето, предишното. Каза ми: „ Ще умра на 5 март в 10 часа, но ти няма да ревеш “. И в действителност – като пристигна тази дата, вуйна ми пристигна и ми сподели, че майка й умряла. Отидох да видя баба, те я приготвили към този момент. Дръпнах забрадката – виждам, усмихва ми се. И не ревах. Това описа пред Нова телевизия Адем Ходжа, който твърди, че има дарбата на екстрасенс и врач.
Той твърди, че след гибелта на баба му е наследил дарбата й и е поел по нейния път. Пред камерата той съобщи, че може да „ зареди “ вода през екрана на тв приемника. Така през 90-те „ действаше “ съветският екстрасенс от полски генезис Анатолий Кашпировски.

Паметливи си спомнят, че по време на телевизионните му сеанси мало и огромно клякаше пред екраните и с боязън очакваше чудотворно излекуване.
Адем Ходжа показа, че правенето на вълшебства от дълго време не било „ женска работа “. „ Да направиш магия, е грях. Ама в последно време и мъже вършат. Жените пък вършат най-често вълшебства за разлъка. Например – една капка мензис и той не помни жена си. Пръст от гроб и капка мензис вършат най-страшните вълшебства “, описа Адем.
Източник bgdnes.bg

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР