Баба Марта тази година идва с нова визия - мартеници

...
Баба Марта тази година идва с нова визия - мартеници
Коментари Харесай

Направиха я на мартеница: Колко се купува Виктория от „Ергенът“

Баба Марта тази година идва с нова визия - мартеници със фотоси на участничките в “Ергенът ”, написа „ Лейдизоун “.

Ликът на Виктория Асенова изгря върху обичайното за март месец бижу. В ТikTok се завъртя видео, което демонстрира стелаж с мартеници, като дизайнът на една от тях е със събралия известност кадър от втори епизод на хитовото сантиментално риалити. До в този момент видеото е събрало повече от 700 хиляди гледания и над 60 хиляди лайкове в обществената мрежа.

Всяка година доста изобретателни производители на мартеници измислят дизайни, с които да отговорят на настоящите трендове, с цел да привлекат вниманието на клиентите си.

Още от старта на трети сезон на „ Ергенът “, риалити форматът се трансформира в известна тематика на разискване измежду потребителите. Виктория се оказа същинска сензация в шоуто, привличайки вниманието на феновете още влизането си, със забележителните си реплики – „ Алек, да знаеш, че аз съм твоята бъдеща брачна половинка! “ и други. Претендентката за сърцето на „ Ергенът “, твърди, че в действителния си живот има доста обожатели. Нищо чудно, че ликът ѝ се появи и на мартеница.

Популярното видео доближи и до самата Виктория, която показа своята молба към основателя на мартениците да се свърже с нея, с цел да може и тя да си закупи от тях. Оказва се, че те са толкоз известни, че към този момент не могат да се открият на никое място в София, излиза наяве от видеата на Виктория.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР