Баба, която беше нападната от две кучета XL Bully, докато

...
Баба, която беше нападната от две кучета XL Bully, докато
Коментари Харесай

Нападение на куче Jaywick: Нан претърпя неоцелими ухапвания от куче, за да се въоръжи от XL Bullys

Баба, която беше нападната от две кучета XL Bully, до момента в който посещаваше 11-годишния си внук, умря от " неоцеляеми " рани от захапване от куче, е изслушано следствие.

Естер Мартин е била нападната от животните в Джейуик, Есекс, в събота, 3 февруари, откакто е пътувала от вкъщи си в Ууд Грийн, Лондон, с цел да го види, оповестиха от правосъдния съд в Челмсфорд. 68-годишната беше нападната от две кучета на име Беър и Красавицата, които бяха две от осемте, за които се твърди, че са благосъстоятелност на нейния шурей Ашли Уорън.

След нападението членовете на обществеността се пробваха на вятъра с цел да избави живота на Естер преди полицията да дойде на мястото. Полицаите се обадили в дома малко след 16:00 часа и пристигнали, с цел да открият пенсионираната служителка на Tesco „ съществено ранена “ на мястото, където по-късно тя била оповестена за мъртва.

Следващият чиновник Анди Флак сподели на чуването, че полицията е била извикана за вълнения на адреса на Hillman Avenue в 16:00 часа на 3 фе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР