Баба е третирана като кралица“ от нейния партньор-играчка, който е

...
Баба е третирана като кралица“ от нейния партньор-играчка, който е
Коментари Харесай

„Аз съм на 73 и моето момче-играчка е с 34 години по-младо от мен – нашият сексуален живот е страхотен и той върши задълженията ми`

Баба е третирана „ като кралица “ от нейния партньор-играчка, който е по-млад в сравнение с сина си и прави всичките й домашен отговорности.

73-годишната Кристин Хайко разкри за своята възрастова романтика с 39-годишния си сътрудник Хамза Дриди, откакто двамата се влюбиха след среща онлайн през 2018 година Кристин не се свени да признае, че прави „ секс повече от множеството “ със настоящия си брачен партньор Хамза и макар че се нуждае от промяна на тазобедрена става, това „ не ме задържа в спалнята “, призна тя.

Кристин беседва с Хамза онлайн, когато работеше като преподавател за бежанци и търсещи леговище, и той се записа за нейните уроци. След като поговориха известно време, бабата реши да отлети до дома на своя обичан в Набул, Тунис, и не погледна обратно. „ Определено беше обич от първия път “, сподели Кристин.

Влюбената жена добави: „ Не мога да обясня любовта, която имаме, просто е прелестно. Той е прелестен, не може да направи задоволително за мен. просто се смеем от самото начало. "

Кр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР