B1TC мониторите Philips се отличават с бърза реакция и 3-странен

...
B1TC мониторите Philips се отличават с бърза реакция и 3-странен
Коментари Харесай

Philips тъч монитори – отчитат 10 докосвания наведнъж


B1TC мониторите Philips се отличават с бърза реакция и 3-странен безрамков дизайн
(снимка: MMD)

Комфортно, бързо и дружелюбно тъч прекарване идва с новите серия „ in-cell touch ” монитори Philips B1TC, основани да по вишат продуктивността на домашни и бизнес по требители .

B1TC се състои от два модела: 23,8-инчов 242B1TC и 21,5-инчов 222B1TC. Те разчитат на Advanced In-Cell и Projected Capacitive технологии, с цел да обезпечат по-добро предаване, забележителни равнища на реакция и надлежно по-бързо тъч прекарване с до 10 едновременни точки на допиране.

In-cell тъч технологията разрешава реализиране на тъничък дизайн и 3-странен безрамков IPS панел, който обезпечава необятни зрителни ъгли. Дисплеят е с покритие срещу отражения и 3H устойчивост, с Full HD резолюция.

По-естествената, плавна и бърза реакция при допиране посреща потребностите и желанията на потребителите в дома, офиса и образованието – посредством също и на Plug&Play съвместимостта с Windows 10 и разнообразни Android и Linux версии.

Но има и среди, които изискват характерни, издръжливи и универсални монитори: осведомителните точки, киоските и решенията за търговски обекти. Решението е застъпено в новите Philips Open Frame Touch монитори (B1TFL). Това са интерактивни екрани, проектирани за обществено потребление и разнообразни сюжети.

B1TFL мониторите са подготвени за работа непрекъснато, в режим 24/7
(снимка: MMD)

Новата серия B1TFL включва четири модела: 23,8-инчов 242B1TFL, 21,5-инчов 222B1TFL, 17-инчов 172B1TFL и 15-инчов 152B1TFL. Всички те употребяват тъч технология Projected Capacitive (P-Cap) за естествена реакция, която може да регистрира до 10 докосвания едновременно. Технологията работи с пръсти и ръкавици, което я прави изключително гъвкава и подобаваща за обществени пространства.

Друга характерна характерност на мониторите B1TFL е стъклото от край до край със 7H отбрана от надраскване, което е извънредно значимо за сигурността и издръжливостта, както и за лесното разчистване и дезинфекциране в закрити и открити среди.

Дисплеят е с нараснала бляскавост от 350 нита (Philips 242B1TFL) до 450 нита (Philips 152B1TFL) и покритие срещу отражения за удобно потребление при мощно осветяване и слънчева светлина.

Тъй като съществуват най-различни приложения на мониторите, всичките четири модела имат отбрана IP65 (само на предната част) и странична запечатваща пяна за отбрана от вода и прахуляк. Предвиденото време за работа добавя тяхната потребна стойност: тези монитори са подготвени за работа 24/7, тъй че потребителите могат да ги употребяват непрекъснато.

Свързването е проектирано да бъде допустимо най-удобно, чрез потребление на фокусиран върху решението метод без занемаряване на характерни използва и потребности. Тъч мониторите Philips имат мултиплатформена съгласуемост с разнообразни версии на Windows, Android и Linux.

B1TC серията поддържа VGA, HDMI и DisplayPort входове, както и три USB-A 3.1 (един с бързо зареждане). Серията B1TFL е снабдена с VGA, DVI, HDMI и DisplayPort входове и вграден USB хъб (2x USB-A 3.1) за свързване и зареждане на спомагателна външна страна.

IPS панелът на мониторите от серия B1TC обезпечава необятни зрителни ъгли
(снимка: MMD)

Open Frame моделите могат да бъдат употребявани в пейзажна, портретна или легнала ориентировка. Поддържат VESA варианти за монтиране и L-система за захващане (включена в комплекта), което покрива множеството съоръжения, а жичното дистанционно управление обезпечава достъп до екранните менюта и след монтажа.

Усъвършенстваните in-cell модели са проектирани да посрещнат разнообразни стандарти и се отличават със своя тъничък 3-странен безрамков дизайн със SmartStand – Z-образна стойка с двойна панта, която се приспособява към потребностите и усъвършенства продуктивността и комфорта. Налична е и съгласуемост с VESA стандарта за монтаж.

Серията Philips B1TFL включва фундаменталните документи във връзка с сигурността и електронните опасности. Мониторите са сертифицирани и като EMI Class B.

B1TC мониторите оферират LowBlue режим, Flicker-Free технология и EasyRead за удобно зрително прекарване при четене – съвсем като от хартия. В допълнение, те са изцяло сертифицирани от ES, TCO, EPEAT, TUV и TUV Eye Comfort.

Моделът 242B1TC ще бъде наличен на българския пазар от април на цена 603 лева (с включен ДДС), до момента в който 222B1TC се чака през юни за 544 лева Моделът 222B1TFL ще се предлага от април за 895 лева, а останалите три монитора от тази серия – 152B1TFL, 172B1TFL и 242B1TFL излизат през май на цени надлежно 778 лева, 876 лева и 915 лева.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР