Б.Т.Р. продължават традицията си да работят с големите имена в

...
Б.Т.Р. продължават традицията си да работят с големите имена в
Коментари Харесай

„Не за мен” – новата песен на Б.Т.Р. с участието на Кирил Маричков и Валди Тотев

Б.Т.Р. не престават традицията си да работят с огромните имена в рока, този път от българската сцена и това са Кирил Маричков и Валди Тотев от „ Щурците ". Съвместният им план е красива ария за стойностните неща в живота, озаглавена „ Не за мен ". Автор на музиката и текста е Славчо Николов, аранжиментът е на Б.Т.Р.

video: https://youtu.be/7_ePMsDhoDU

В „ Не за мен " ще чуете двата гласа на Б.Т.Р. - Атанас и Славчо, дружно с гласовете на „ Щурците " - Кирил Маричков и Валди Тотев.
„ Славчо е като основния воин от сериала „ Всички обичат Реймънд " - не може нищо да му се откаже, толкоз е самоотвержен.... " разяснява с възприятие за комизъм Кирил Маричков присъединяване си в плана. И прибавя: " Просто ми хареса песента, в случай че не я бях харесал щях да намеря метод да откажа! Тя е в малко битълсов благозвучен жанр и може би по тази причина му е хрумнало на Славчо да ни предложения с Валди! "
Валди Тотев пък дефинира песента и работата към нея като „... едно затвърждаване и продължение на дългогодишното ни другарство с Б.Т.Р. "
Видеоклипът на „ Не за мен ", уловил непринудената атмосфера на другарски дух в работния развой към този момент е реалност. Режисьор на видеото е Боян Карамфилов.
„ Не за мен " е част от 13 - ия албум на Б.Т.Р. - „ Пъзел ", който следва да бъде показан с концерт - премиера на 13 октомври в зала 1 на НДК.
Концертът е с поддръжката на НФК и ще се организира при всички нужни противоепидемични ограничения.

Б.Т.Р., Кирил Маричков и Валди Тотев
Не за мен
Музика и текст - Славчо Николов
Аранжимент - Б.Т.Р.
Продуцент - Б.Т.Р.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР