Б ританският принц Уилям разказва за странностите на дядо си,

...
Б ританският принц Уилям разказва за странностите на дядо си,
Коментари Харесай

Принц Уилям за принц Филип: Дядо обичаше, когато нещата се объркват

Б ританският принц Уилям споделя за странностите на дядо си, принц Филип, в нов документален филм, съобщи Би Би Си.

Съпругът на кралица Елизабет II обичал да играе с внуците си, а обичаното му развлечение било да пръскат с горчица тавана на стаята, в която се намират.

"Той сваляше капака от (тубичката), поставяше я в ръцете ни и дружно стискахме, с цел да изстреляме горчицата към тавана ", спомня си херцогът на Кембридж във кино лентата, който е продукция на Би Би Си Уан и ще бъде излъчен в сряда.

Кралица Елизабет II въобще не била удовлетворена от тези игри.

"Баба му създаваше доста проблеми ", споделя още принц Уилям.

Зара Тиндъл и Питър Филипс - деца на принцеса Ана - също си спомнят за лудориите с горчицата.

"Той те кара да хванеш тубичката в ръцете си, само че не мога да си спомня тъкмо какво споделя - най-после натиска ръцете ти и всичко отива на тавана ", споделя и Зара Тиндъл.

Според брат ѝ по таваните към момента личат белезите от необикновената игра.

Принц Филип "се наслаждаваше на тези смешки, забавляваше се измежду децата и че е дядо ", добавя Уилям, който дефинира починалия херцог на Единбург като "душата на семейството ".

Това е едно от многото откровения и разкази за непознатите страни на брачна половинка на кралица Елизабет II, който умря през април на 99-годишна възраст.

Филмът в началото е умислен като портрет по случай вековния празник на принц Филип и огромна част от фрагментите са снимани преди гибелта му, прецизира Би Би Си.

"Той отделяше време за всички нас, поддържаше ни - и резервира контрола над множеството от нас ", споделя усещанията от дядо си и Питър Филипс.

Той си спомня безсилието на принц Филип, когато не успявал да се оправи с ново устройство и на висок звук изразявал гнева си.

"Спомням си, когато беше взел нов преносим компютър или нов принтер, че го чух да му крещи ", споделя Питър Филипс. "Той обичаше технологиите, само че постоянно беше много занимателно да го види по какъв начин се пробва да ги разбере ".

Авторите на документалната продукция получават специфичен достъп до частната сбирка от филми на кралицата, която демонстрира, че кралската фамилия се любува на елементарни фамилни срещи, като да вземем за пример барбекю в двореца Балморал или каране на колела към градината им.

"На всяко барбекю, на което съм участвал, херцогът на Единбург готви ", разяснява принц Уилям фрагменти от фамилен пикник.

Престолонаследникът принц Чарлз прибавя, че татко му е обожавал барбекюто и той "го трансформира в забавна форма на изкуство. "

Принцовете Уилям и Хари споделят, че кралицата и херцогът на Единбург постоянно били нащрек за непланирани събития, до момента в който извършват служебните си отговорности дружно.

"Дядо ми обичаше, когато нещата се объркват ", споделя принц Уилям. "В живота им всичко е тъкмо несъмнено от самото начало и по тази причина, когато нещата се объркат, двамата се смеят доста ".

"Повече от всичко ми липсва хуморът му ", споделя принц Хари.

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара На запустял остров из Тихия океан мъж с брада до коленете се разхожда по плажа. Изведнъж от вълните изниква красива жена. - Отдавна ли си… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниМотивът за настояването е " неуспех в разрешаването на значими за системата въпроси " Вече са евакуирани близо 6000 душиТе са в ресорите енергетика, обучение и наукаСъветничката по климатичните въпроси към Белия дом Джина Маккарти акцентира, че горещината и стресът за организма, който тя предизвиква, е " тихият палач ", който в по-голяма степен визира бедните, възрастните и малцинстватаЯнаки Стоилов показа целите на министерствотоАко работещият не направи това се счита, че е нарушил отговорностите, произлизащи от работните отношенияОсновният фокус ще са рискови региони с радикално населениеВ добра връзка сме с Асен Василев и Кирил Петков, уточни тяВ идващите няколко месеца би трябвало да стартира подготовка за осъществяването на новите европейски програмиМъжът е бил с 3,50 промила алкохол в кръвтаИслямска страна отвлича към седем хиляди язидски дами и девойки. Някои от тях са едвам 12-годишни, когато виждат по какъв начин фамилиите им са избити, а самите те - превърнати в полови робини.Трябва да са минали и минимум 21 дни от слагането на втората доза преди влизането на островаРодителите му сигнализират за лекарска грешкаАнтиваксъри демонстрираха експанзия над медици от мобилен пункт за имуназиция против COVID-19Инцидентът е станал на бул. " Янко Сакъзов " Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР