Б ританският принц Хари призова ветераните от войната в Афганистан

...
Б ританският принц Хари призова ветераните от войната в Афганистан
Коментари Харесай

Принц Хари призова ветераните от войната в Афганистан да подкрепят своите бойни другари

Б ританският принц Хари прикани ветераните от войната в Афганистан да оферират един другиго морална поддръжка на фона на завладяването на властта в страната от бойци на радикалното придвижване "Талибан ", заяви ТАСС, като цитира известие от канцеларията на английския принц.

В публикуваното изказване се съдържа послание към " членовете на военната общественост да предложат помощ на своите бойни приятели ", които одобряват мъчително протичащото се в Афганистан.

Prince Harry encouraged military veterans to “reach out to each other and offer support for one another” in the wake of the Taliban taking over Afghanistan.
— CNN (@CNN)
Изявлението е подписано също от предприемача Чарлз Алън и историка Доминик Рийд , с които Хари е в управлението на фондацията " Invictus games ", организираща спортни игри за сегашни и някогашни потърпевши военни.

Prince Harry Issues Statement to Military Veterans amid Taliban Takeover of Afghanistan
— People (@people)
" Случващото се в Афганистан отеква в общността на всички участници в игрите. Много от тях са служили в Афганистан през последните две десетилетия. Даже сме се състезавали един до друг с тима на Афганистан ", се показва в изказването.

Самият принц Хари е служил в Афганистан в състава на кралските военновъздушни сили.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник: По тематиката.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
1 коментар Нормалният човек след пет години непрестанно пиянство става пияч. Студентът при същите условия става магистър. Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниСпоред състава на Върховен касационен съд съдбоносен мотив в поддръжка на настояването за налагане на по-лекото наказване е двадесет и една годишната възраст на подсъдимияМежду втората и третата доза би трябвало да минат 180 дниЗайкова съобщи, че претекстовете за актуализация на бюджета са правилни, само че към този момент са остарелиНаблюдаващият прокурор постанови и осъществяването на обособени дейности по инспекцията от страна на ДАНСКомпанията най-накрая разгласи повече детайлности за разработкатаЦелта е пътуванията да се осъществят при допустимо минимален риск за здравето на децатаИзберете своя любимец на уеб страницата https://greatmonday.bgАтанасова: Дебатът рябва да се организира в Народното събраниеСпоред него не е инцидентно, че протестиращите са били влачени зад колоните на Министерски съветВ следствието е включена цялата гама на “Тесла ”Президентът: Явно и политическата обстановка се изостряКазусът с поданството ми стартира от Има Такъв Народ, pосле те се координираха с ГЕРБ, а през вчерашния ден го направиха и с ДПСНападателят още не е задържанДа, по-модерно е да дамгосам дизела, само че не мога да направя сходно нещо за автомобил, който може да мине 1000 км с един контейнер. Но Octavia е доста повече от пестелив дизелов мотор, Octavia е и „ Автомобил на годината в България ”. Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР