Б ританската кралица Елизабет Втора стана прабаба за десети път.

...
Б ританската кралица Елизабет Втора стана прабаба за десети път.
Коментари Харесай

Роди се десетият правнук на кралица Елизабет Втора

Б ританската кралица Елизабет Втора стана прабаба за десети път. В сряда представителят на нейната внучка Зара Тиндъл заяви, че в неделя, на 21 март, тя е родила момченце, оповестява Българска телеграфна агенция.

"Зара и Майк Тиндъл с наслада оповестяват за раждането на третото си дете Лукас Филип Тиндъл ", се показва в публично известие. Новороденото тежи 3,7 кг.

Щастливият баща посочи в подкаст, че синът му се родил вкъщи. "Дойде доста бързо. Не дочака да стигнем до болница. Майка му го роди на пода в банята ", сподели той.



"Кралицата и херцогът на Единбург са извънредно удовлетворени от тази новина и с неспокойствие чакат срещата с десетия си правнук, когато събитията го разрешат ", заяви представител на Бъкингамския замък.

Зара Филипс, щерка на принцеса Ана, се омъжи за ръгбиста Майк Тиндъл през юли 2011 година Зара, която е на 39 години, продължава професионално да се занимава с конен спорт и е притежател на сребърен орден от Олимпийските игри в Лондон през 2012 година



През 2013 година се ражда първата щерка на Зара и Майк Тиндъл, а през 2018 година - второто им дете, също момиченце. Синът им ще е 22-ри в линията за заместничество на английския трон.

Lucas Philip Tindall was born at home on the bathroom floor after his parents couldn’t get to a hospital in time.
— HuffPost (@HuffPost) Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай
Публикацияна
Блондинка на летището: - Мога ли единствено с персонална карта да хвърча до Рим? - За страдание не – ще Ви би трябвало и аероплан... Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниНяголов уточни, че в областта на образованието страната към момента не дава отговор на потребностите на актуалната стопанска система и обществоПоводът е следващият случай на липсващ сноубордист в планината и полученото чак след два дни позволение за локализация на мобилния му телефонТова съобщи президентът от МакариополскоДнес Москва, Анкара и Техеран маркират опцията за радикален повратКакво декларира вицепремиерът и външен министърДве от най-големите и мистериозни структури на Земята лежат надълбоко в недрата ѝКаква е пътната конюнктура в страната след снеговалежаКак се подава заявлениетоРазличен ще бъде и методът на потвърждаване на трансакцииМинистерството на опазването на здравето на Индия разгласи откриването на нов щамПолицията простреля 7-годишно момиченце, до момента в който тичало към татко сиКметът на София Йорданка Фандъкова благодари на държавното управление за подкрепатаЛекарството демонстрира в лабораторни условия мощно деяние против коронавирусаТова ще се случи в околните дни, като процесът ще продължи 31 дниТова разгласи министър-председателят Бойко БорисовПовдигнато е обвинениеОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР