Б ританка на 45 години отслабна с 64 кг за

...
Б ританка на 45 години отслабна с 64 кг за
Коментари Харесай

Карантината вдъхнови британка да свали 64 кг за 7 месеца

Б ританка на 45 години отслабна с 64 кг за седем месеца и показа по какъв начин го е постигнала, написа в. "Дейли мейл ".

Сара Армстронг напълняла поради хронични заболявания, само че и добре похапвала. Тя страда от фибромиалгия, която предизвиква болки по цялото тяло, и от астма. Заради 143-те си кг ходела с бастун и мислела, че не може да спортува.

“7 months on, I’ve lost 9 stone 12.5lbs and my BMI is 29.2. As the pounds came off I noticed a difference in my confidence and ability to do things. This diet has changed my life completely. "

When Sarah Armstrong’s weight rocketed to more than 23 stone d…
— Madeline Corr (@corrcoaching)
В началото на пандемията си поръчала рокля по интернет и не могла да я облече. Това я предиздвикало да се замисли. Решила да употребява карантината, с цел да промени режима си.

Започнала да яде най-вече зеленчуци и плодове, да се храни единствено три пъти на ден, с една междинна закуска. Купила си пътечка за тичане и елиптичен тренажор, с които спортувала постоянно.



Първите резултати оценила, когато се наложило да си купи нови облекла, тъй като нейните ѝ станали огромни. След това почнала да си играе с внуците и да се движи без бастун. Халката ѝ също станала огромна и си поръчала нова.

От ноември 2020 година до май тази година Сара е отслабнала с 64 кг. С това пристъпите на астма намалели доста.

Сара Армстронг споделя и примерно меню от режима си - за закуска капучино, за обяд - тайландско зелено къри със спагети, снек барче следобяд, вечеря от 80 гр зеленчуци с месо като пиле, риба или морски блага.

Вижте още:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР