B новия си филм Игра на доверие актрисата и продуцент

...
B новия си филм Игра на доверие актрисата и продуцент
Коментари Харесай

Гадже наркоман прострелва Яна Маринова в крака

B новия си филм „ Игра на доверие ” актрисата и продуцент Яна Маринова вкарва доста персонални моменти, които са белязали драматич ния й живот.  Всъщност в основата на сюжета е залегнала вълнуващата история на нейната майка. А какъв брой е мъчно да пресъздадеш болката от предишното и даже да я заснемеш, знае единствено Яна, която се превъплъщава в нейната роля.



Актрисата в никакъв случай не се е страхувала да споделя претърпяното, постоянно разголва душата си в обществените мрежи, а като прибавим и естествения й сексапил изяснява за какво е едно от желаните лица в родното кино.

„ Игра на доверие “ е игрална продукция и наблюдава персоналните истории на майка и щерка – Даниела и Елена . За няколко десетилетия времената, в които всяка от тях изживява своята младост, се трансформират, обществото също . И двете обаче би трябвало да се изправят против насилието , скрито зад маската на положителните планове. Смелостта да осъществя като продуцира кино лентата и да изиграе една от основните функции, демонстрира силата и решимостта на Яна Маринова да застане без боязън и да приказва за черните ужасни страници от живота си.

Много дами през днешния ден съумяват да надмогнат срама и страха от претърпяното - нещо, което им демонстрира и Яна. Освен персоналната история, във кино лентата е и събирателният облик на дамата, жертва на домашно принуждение. Първо , още шестгодишна тя би трябвало да преживее развода на родителите си



От паники и бодърствуване майката - учителка, стартира да си оказва помощ с алкохол и медикаменти, до момента в който се пристрастява към тях. Следващите 30 години от живота на Яна Маринова минават под този знак, пробвайки се да оказва помощ и лекува майка си. В завършек на сметка дамата развива белодробен рак и си отива през 2017 година Всичко това прави детството на Яна мъчно, а животът - нелек. Затова от напълно дребна тя се научава да прикрива сериозността и проблемите под маската на хиперактивна и жизнерадостна персона.



И персоналният път на Яна Маринова не стартира безпрепятствено. В началото развиването й като че ли криволичи в търсене на същинското предопределение. Първата среща на Яна е със спорта. Отначало стартира да тренира художествена гимнастика, а по-късно лека атлетика . И придобива темперамент и държание на „ мъжкарана ”. Всъщност през цялото си детство Яна Маринова тренира. Средното й обучение е спортно -  дипломира се в 132-ро на ДФС „ Славия ". Получава стабилен пиедестал, който по-късно ще употребява на макс в киното и малкия екран – стегната фигура, добра спортна форма и висока спортна просвета . Следващият завой е от спорта към стопанската система . Висшето й обучение е в УНСС .

Преживеният смут от насилието обаче си дава своя отпечатък. Той е загнезден надълбоко в съзнанието й и тя изпитва потребност да показа гласно през какво е минала, с цел да даде кураж на хиляди дами.



Самата Яна е едвам на 17, когато взема невъзмутимото решение да избяга от гаджето си принудител. Още ученичка, на 16 тя се влюбва тъкмо в кварталния престъпник , въпреки че мнозина си падат по нея - тя е красиво и стройно момиче. Ученическата й обич от спортното учили ще е 18-годишни ят Боби, който тренира бокс в Славия " – избухлив и взривоопасен темперамент, наркоман и автоджамбазин. Според зрялата Яна просто ядосан младеж. Двамата постоянно имат пререкания и той даже протяга ръка на девойката, като я забърква и в неприятности . Той я бие, а в изблик на яд един път даже я прострелва в крайници , белег от което Маринова носи и до през днешния ден, чупи й носа . След последното Яна завършва с него .

За бягството й оказва помощ нейният предстоящ първи брачен партньор - Богомил. За Боте, както го назовават, градските митове описват, че бил от близкото обграждане на починалия необут на ВИС-2 Георги Илиев. Така излиза наяве, че Яна харесва неприятни момчета . Женят се и на 22 тя ражда единствения си наследник Никола. Няколко години по-късно ce развежда с Богомил, като детето остава при татко си . За първи път връзка на Яна не приключва трагично. Раздялата е спокойна и цивилизована. Родителските права се присъждат на майката, само че тя осъзнато поверява детето на татко му.



В живота й се появява боксьорът Тихомир Винчев. Твърди се, че когато го среща, взема решение да завърши с първия си брак. Когато се срещат, и двамата са обвързани, само че се развеждат и събират дружно. Яна го дефинира като рисков, вманиачен и добър . Заради втория си брак и оставянето на детето при Богомил, макар че е присъден на нея от съда, се прокрадва определението за Яна като „ неприятна майка ”.

Тя не отхвърля, че би била неприятна майка за Никола, в случай че го бе взела при себе си . Тогава детето щеше да се отглежда от бавачка. Яна и някогашният й резервират прелестни връзките си, което е добре за сина им. За страдание преди 3 години Богомил умира след тежко заболяване единствено на 48 . И гибелта му се трансформира в едно от следващите тествания в живота на Яна. Синът й към този момент е студент в Германия и е безусловно независим.



Яна продължава да е отдадена на сцената и екранните си превъплъщения. Тя не е серпантина да работи в киното, в малкия екран и на сцената. Но последният й филм „ Игра на доверие ” просто е специфичен . Заради персоналния миг в него. И решението й да го показа по някакъв метод посредством киното, с цел да помогне на доста дами, претърпели домашно принуждение, само че които нямат смелостта да изоставен. Бягството е нещо, което доста дами, жертви на принуждение, не съумяват да създадат, поради боязън или тъй като са прекомерно подвластни . Дали тъй като обичат по метод, който е разрушителен даже за самите тях, или по-скоро е вманиачаване във връзка, в която взаимоотношенията са стопанин - прислужник, само че няма обич. Зависими са откъм финанси или пък от грешките на родителите си...   Именно тези неточности са наранени във кино лентата Игра на доверие ".



Яна Маринова е от тези редки персони, които ще извърнат света, с цел да реализиран задачата си, само че за разлика от кривите муцуни на класическия вид амбициозни хора, тя го прави с усмивка . И излъчва сигурност и другарство, написа „ Галерия ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР