Б лизо шест години след убийството на 15-годишен ученик в

...
Б лизо шест години след убийството на 15-годишен ученик в
Коментари Харесай

Вуйчото на убития Георги Игнатов: Присъдата е тотален абсурд

Б лизо шест години след убийството на 15-годишен възпитаник в Борисовата градина, съдът оправда обвинения Йоан Матев. Георги Игнатов беше открит смъртоносно ранен с нож на скамейка в парка през 2015 година Матев беше обвинен и упрекнат две години по-късно. За решението на първа инстанция потърсихме коментар и от двете страни по делото. Откликна единствено вуйчото на Георги, описват в предаването " ".

"Личното ми мнение, субективното ми мнение е, че е неуместна присъда, цялостен парадокс. Доказателствата по делото за мен са не предостатъчни, те са смазващи. Йоан Матев умъртви Гого ", разяснява вуйчото на Георги Игнатов - Илиян Георгиев.

"Има доказателства, че той се е намирал в парка. Технически доказателства, телекомуникационни доказателства ", уточни Георгиев.

"Не упреквам съда като институция. Това е един подобен митинг към това пояснение от част от правосъдния състав ", счита още вуйчото на убития Георги.

Според него съответното наказване за Матев е 12 години. Не позволява някой различен да е причинителят на закононарушението.

Повече вижте във видеото.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР