Б ившият италиански министър-председател Силвио Берлускони е приет в болница,

...
Б ившият италиански министър-председател Силвио Берлускони е приет в болница,
Коментари Харесай

Силвио Берлускони отново е в болница

Б ившият италиански министър-председател Силвио Берлускони е признат в болница, заяви юристът му по време на последното правосъдно съвещание за „ бунга-бунга” празненствата на медийния магнат, съобщи организация Франс прес ().

„ Поради здравословни проблеми Берлускони е приет в болница от понеделник сутринта”, сподели юристът му Федерико Чекони по време на чуването в Милано.

84-годишният милиардер и медиен магнат, който господства в публичния живот в Италия от 80-те години на предишния век като предприемач и троент министър-председател, има

редица здравословни проблеми през последните години .

През януари Берлускони – който претърпя сърдечна интервенция през 2016 година – беше признат в болница в Монако за сърдечни проблеми. Миналия септември той беше приет в болница за 11 дни с COVID-19.

В сряда източник от партията Форца Италия на Берлускони съобщи, че лекарите са направили авансово планувани проби в болничното заведение, добавяйки, че положението на някогашния министър председател не е обезпокоително.

Чекони не изиска отсрочване на правосъдното съвещание поради хоспитализацията. Изслушването се отнася до последната част от продължителното следствие, включващо

скандалните празненства на Берлускони „ бунга-бунга”

и присъединяване на хипотетичната малолетна продажница Карима Ел-Маруг, наречена „ Руби крадецът на сърца”.

Разследването включва хипотетични заплащания на очевидци от Берлускони, с цел да се купи тяхното безмълвие над страните. Самият Берлускони постоянно е твърдял, че следствията против него са били политически стимулирани.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР